EUROCUP

"Γεμίστε την Πυλαία"

"Γεμίστε την Πυλαία"
Πάρκερ, Ουάσινγκτον, Μπρέμερ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ θα έχει στην αποστολή του για τον αγώνα με την Σιένα τρεις Αμερικανούς

Οι τρεις τους αναμένεται να αγωνιστούν για πρώτη φορά ταυτόχρονα, δημιουργώντας μία κατάσταση που θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που παρεμπιπτόντως έχει γράψει ήδη ιστορία με τις επιλογές των ξένων παικτών και τα ονόματα των αμερικανών που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας.
Το γεγονός αυτό μάλιστα ένα επιπλέον κίνητρο και για τους φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ, αφού και οι τρεις Αμερικανοί παίκτες αγωνίζονται στην περιφέρεια και η συνύπαρξή τους αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον κι όλα αυτά στο 300ο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο γήπεδο και ο Ζόραν Σάβιτς

Επίσημη πρόσκληση απηύθυνε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Ζόραν Σάβιτς προκειμένου να παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα που θα ξεκινήσει στις 20:30 με αντίπαλο την Σιένα για τους 16 του ULEB Cup.

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν Τζένεραλ Μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, αποδέχτηκε την πρόσκληση και με την ευκαιρία της παρουσίας της αποστολής της Ισπανικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη εν όψει του αγώνα για την Ευρωλίγκα με τον Άρη, το βράδυ της Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο, θα παρακολουθήσει τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σιένα.

Με την ευκαιρία μάλιστα της παρουσίας του, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παραδώσει στο Ζόραν Σάβιτς μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 13 που φορούσε στη διάρκεια της διετούς παρουσίας του, όπου είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση δύο τίτλων, του Κυπέλλου Κόρατς το 1994 και του Κυπέλλου Ελλάδος το 1995.

Οι Ιταλοί περιμένουν καυτή ατμόσφαιρα
Από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην Θεσσαλονίκη χθες το μεσημέρι η αποστολή της Σιένα τόσο ο Σιμόνε Πανιγκιάνι όσο και οι παίκτες της πρωτοπόρου του ιταλικού πρωταθλήματος έκαναν λόγο για μια καυτή ατμόσφαιρα αύριο το βράδυ στο PAOK Sports Arena στο πιο σημαντικό, αλλά και πιο δύσκολο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας στο ULEB Cup.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε μια προσπάθειά της να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμπαράσταση από πλευράς των φιλάθλων της ομάδας προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση κάλεσμα που αναφέρει: " Με αντίπαλο την πρωτοπόρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Σιένα, που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, ο ΠΑΟΚ καλείται μέσα από δύο αναμετρήσεις να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του ULEB Cup και στην προσπάθειά του να βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι, χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων. Και αυτό που περιμένουν οι παίκτες της ομάδας, είναι να μπουν στο γήπεδο και στην προσπάθειά τους να έχουν δίπλα τους, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".

" Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι κατά την άφιξη της αποστολή της Σιένας στη Θεσσαλονίκη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην ατμόσφαιρα που πάντα δημιουργούν οι Έλληνες φίλαθλοι και ιδιαίτερα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας Σιμόνε Πιανιτζάνι, αλλά και ο αμερικανός Σον Στόουνρουκ, χαρακτήρισαν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο γήπεδο".

" Σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, τον πιο σημαντικό φετινό ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ, η ομάδα, οι παίκτες, δεν πρέπει να είναι μόνοι στη δύσκολη προσπάθειά τους. Το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης θα ξεκινήσει τις 8.30μ.μ, και η γενικής είσοδος είναι 10€".















TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ