ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία - Γαλλία 66-90: Ο Γουεμπανιαμά έλαμψε και οι "τρικολόρ" επιβλήθηκαν για την άνετη νίκη στη φιλική αναμέτρηση

Γερμανία - Γαλλία 66-90: Ο Γουεμπανιαμά έλαμψε και οι "τρικολόρ" επιβλήθηκαν για την άνετη νίκη στη φιλική αναμέτρηση
FIBA BASKETBALL

Εξαιρετική εμφάνιση και άνετη νίκη για τη Γαλλία με 90-66 επί της Γερμανίας στο φιλικό παιχνίδι, που για ακόμα μία φορά ξεχώρισε ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Μετά από την κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στην Τουρκία του Εργκίν Αταμάν, η Γαλλία πέρασε με άνεση και το εμπόδιο της Γερμανία με το επιβλητικό 90-66 σε φιλική αναμέτρηση.

Οι "τρικολόρ" πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα, με το σκορ της πρώτης περιόδου να γράφει 23-11 υπέρ τους και τη δεύτερη περίοδο να επισκιάζεται από την μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Εβάν Φουρνιέ και Ντένις Σρούντερ, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Γάλλου περιφερειακού.

Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έλαμψε για ακόμα μια φορά, σημειώνοντας 25 πόντους (10/16 σουτ), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο Ρούντι Γκομέρ μέτρησε 13 πόντους με 7 ριμπάουντ και 1 μπλοκ. Από την πλευρά των Γερμανών ξεχώρισε ο Ντένις Σρούντερ με 23 πόντους, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, αλλά και 5 λάθη. Ο Όσκαρ Ντα Σίλβα πρόσθεσε 15 πόντους με 5 κλεψίματα.

Το επόμενο τεστ για τους Γάλλους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου, με αντίπαλο τη Σερβία.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ