ΑΡΗΣ

Γεύμα ενόψει Ευρωλίγκα

Γεύμα ενόψει Ευρωλίγκα
Τζεβελέκης

Γεύμα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ με πρωτοβουλία του Θανάση Τζεβελέκη

Μετά την πρωινή προπόνηση (11:00-13:00), η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης παρέθεσε γεύμα στους καλαθοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, σε εστιατόριο της πόλης στην περιοχή της Νέας Κρήνης.
Λογική της ενωτικής αυτής κίνησης ήταν η επιπλέον σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, ενόψει των πλέι οφ που θα αρχίσουν το Σάββατο (03/04) στο Αλεξάνδρειο με τον πρώτο αγώνα της σειράς για τον Α΄ γύρο κόντρα στο Μαρούσι.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Θανάσης Τζεβελέκης, τόνισε για την πρωτοβουλία της διοίκησης να παραθέσει γεύμα σε όλη την ομάδα, τρεις μέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ: " Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι η ομάδα μας κατάφερε να αποκτήσει το πλεονέκτημα της έδρας εν όψει των πλέι οφ, η διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση ενός γεύματος για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επίτευξη του αρχικού μας στόχου".

"Αυτό που προσδοκάμε πλέον είναι μέσα από την συγκεκριμένη κίνηση που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων είναι να πάμε στα πλέι οφ, προκειμένου να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στόχου μας που είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής του Άρη στην Ευρωλίγκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

".

Ο κόουτς των "κίτρινων" Γκόρντον Χέρμπερτ από την πλευρά του δήλωσε: " Αποφασίστηκε να βρεθεί όλη η ομάδα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Διοίκησης ήταν η πλέον ενδεδειγμένη. Σήμερα τα παιδιά προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ και μετά το γεύμα θα έχουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν στην δουλειά με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και όρεξη".

"Είναι σημαντικό να κάνεις πάντα ορισμένα μικρά πράγματα εκτός γηπέδου, τα οποία θα είναι προς όφελος της ομάδας. Σίγουρα θα μας δοθεί μια επιπλέον δυνατότητα να συζητήσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ

".

Όσο για τον Σάββα Ηλιάδη, τον έναν εκ των δύο αρχηγών του Άρη, μαζί με τον Γιώργο Καλαϊτζή, υπογράμμισε: " Η συγκεκριμένη απόφαση της Διοίκησης να παραθέσει γεύμα στην ομάδα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι βρίσκεται κοντά μας από την αρχή της σεζόν".

"Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η διοίκηση μας πιστεύει. Μας περιμένει πλέον η πιο σημαντική στιγμή του Πρωταθλήματος, αφού μέσα από τα πλέι οφ θα πρέπει να πετύχουμε τον βασικό μας στόχος που είναι η έξοδος της ομάδας στην Ευρωλίγκα

".

Στο αγωνιστικό κομμάτι της σημερινής μέρας στην διάρκεια της πρωινής προπόνησης οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ. Αρχικά το πρόγραμμα περιλάμβανε μια 45λεπτη προπόνηση για τους παίκτες της ομάδας που αγωνίζονται στην περιφέρεια - στις θέσεις "1", "2" και "3" - ενώ στην συνέχεια προπονήθηκαν για το ίδιο χρονικό διάστημα όσοι αγωνίζονται μέσα στην ρακέτα, στις θέσεις "4" και "5".

Όσον αφορά τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης αυτά τέθηκαν σε κυκλοφορία από σήμερα (30/04) το μεσημέρι.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ