ΑΡΗΣ

Γεύμα στον Γκάλη από τους παίκτες του Άρη

Γεύμα στον Γκάλη από τους παίκτες του Άρη

Οι παίκτες του Άρη το ήθελαν από καιρό και αύριο θα το κάνουν πράξη παραθέτοντας τραπέζι στον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

Οι παίκτες του Άρη αύριο θα κάνουνε πράξη κάτι που το ήθελαν από καιρό. Να παραθέσουνε τραπέζι στον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

Η πρόταση έγινε από το αρχηγό του Άρη, Αντώνη Ασημακόπουλο, και ο «Νικ» δεν την αρνήθηκε αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα ότι είναι κοντά στον Άρη.

Το τραπέζι ωστόσο δεν ορίστηκε για το μεσημέρι ή το βράδυ αλλά για τις 18:00 όπως σύμφωνα με πληροφορίες επέλεξε και ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου ότι είναι προτιμότερο για την λειτουργία της ομάδας του.

Ένα γεύμα που έρχεται παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Nick Galis Hall όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκάλης πρόκειται να δώσει το παρών στις κερκίδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη ξεκίνησε χωρίς κάποιο πρόβλημα με τον Ζήση Σαρικόπουλο να είναι στο χέρι του Αγγέλου για το αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής τη φορά μετά τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια που ήταν στην αποστολή.

Καταρχήν στο νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ στο «Δημήτρης Κραχτίδης» της Δράμας. Σε δύο παιχνίδια όπως και σε όλα της προετοιμασίας όπου απουσίαζε ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ που πλέον έχει μπει σε ρυθμούς ομάδας και οριακά να προλάβει το ντέρμπι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ