ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για τα... μάτια του κόσμου

Για τα... μάτια του κόσμου
Ομπράντοβιτς

Στη σημασία των... φιλάθλων στις εξέδρες μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές

"Τηρουμένων των αναλογιών είμαι ευχαριστημένος και κυρίως από την επίθεση, όπου καταφέραμε να βάλουμε 80 πόντους. Είναι φυσιολογικό απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει τόσες λύσεις να μην μπορείς να αντέξεις. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστέψαμε ότι θα δεχτούμε πολλούς πόντους, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε, γιατί εμείς προσπαθήσαμε" τόνισε σχετικά με το ματς ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

"Θέλω να συγχαρώ τον Ομπράντοβιτς για τη δήλωση που έκανε στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ (σ.σ σχετικά με τη βία στα γήπεδα). Η γνώμη του έχει βαρύτητα. Το λέω κι εγώ εδώ και 15 χρόνια αλλά κινδυνεύω να γίνω γραφικός. Είναι καλό που υπήρχε κόσμος γιατί βοήθησε τις δύο ομάδες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό" πρόσθεσεο "Τίγρης".

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχτηκε ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση κι ο ίδιος δήλωσε σχετικά: "Είχα δύο παίκτες στα υπόψη μου, αλλά τα χρήματα ήταν περισσότερα από όσα μπορούσαμε να δώσουμε. Έχω βρει κάποιον. Ή σήμερα ή αύριο μπορεί να τον ανακοινώσουμε".



Ο Νίκος Βετούλας από τη μεριά του δήλωσε: "Κρατάμε μόνο το πρώτο ηίχρονο όταν κοντράραμε τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο μας πίεσε κι εμείς δεν είχαμε καλές επιλογές και το σκορ ξέφυγε φυσιολογικά. Χτύπησε ο Ταπούτος, ενώ πόνεσε στη μέση κι ο Μάγλος. Μας λείπει κι ο δεύτερος Αμερικάνος. Αυτό ομως δεν είναι δικαιολογία. Θα προσπαθήσουμε γιατί στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα. Αλλωστε δεν στοχεύουμε στη νίκη με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Κοιτάμε άλλα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε γιατί όλοι παιζουμε για την ομάδα".



Στην αντίπερα όχθη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε: "Θεωρώ πολύ σημαντικό για μας ότι παίξαμε μπροστά στον κόσμο. Προσφέραμε καλό θέαμα κι όπως είπε ο κ. Αλεξανδρής ο κόσμος βοήθησε τις δύο ομάδες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Γεγονός είναι ότι η παρουσία του μας έκανε νευρικούς στην αρχή. Στο δεύτερο είχαμε μια πολύ επιθετική άμυνα με αποτέλεσμα να βάλουμε εύκολα καλάθια.

Η ΑΕΚ δεν παράτησε το παιχνίδι κι αυτό βοήθησε στο θέαμα. Τις δίνω συγχαρητήρια για αυτη την προσπάθεια, παίζοντας με μείον έναν παίκτη. Θέλω να ευχηθώ στους συγκατοίκους μας στο ΟΑΚΑ καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος".





Ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς συμπλήρωσε: "Δεν στέκομαι στην προσωπική μου απόδοση. Θέλω να παίζω καλά, για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε ρυθμό. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους δύο βαθμούς της νίκης"

Τέλος ο Δήμος Ντικούδης είπε: "Προερχόμασταν από μια άσχημη ήττα στην Ολυμπιάδα και περιμέναμε με πολύ αγωνία τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί μας δίνει μεγάλη βοήθεια. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε κυρίως στην αμυνα και πήραμε τη νίκη".


Ο διεθνής φόργουορντ αντιμετώπισε για πρώτη φορά την παλιά του ομάδα την ΑΕΚ, προσθέτοντας σχετικά: "Πριν το παιχνίδι ένιωθα νευρικότητα. Είχα περίεργα συναισθήματα, γιατί έχω αρκετούς φίλους σε αυτή την ομάδα. Στο παιχνίδι δεν σκέφτεσαι συναισθηματικά και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα σου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το τζάμπολ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ετοιμάσει ένα θεατρικό... σκετσάκι το οποίο έμοιαζε με "πράσινο" παραμύθι που έκανε λόγο για τον "βασιλιά" Παναθηναϊκό, τον "κόκκινο" γέρο και την... τσιγγάνα βασίλισσα!








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ