ΑΡΗΣ

Για το 1-0 με Πανιώνιο

Για το 1-0 με Πανιώνιο
Γκαβέλ

Ο Άρης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο τον Πανιώνιο με στόχο το 1-0

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει την προβολή στο βίντεο από πλευρά του Ματσόν του τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του από τον Πανιώνιο και ακολούθως μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.
Ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός του Άρη έχει προγραμματίσει και ένα ραντεβού για αύριο το πρωί πριν το τζάμπολ της πρεμιέρας των πλέι οφ και του Α΄ γύρου αυτών με τον Πανιώνιο.

Ο Ματσόν δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον νεαρό διεθνή Κώστα Παπανικολάου ο οποίος το απόγευμα ταξίδεψε και πάλι για την Αθήνα ώστε να αγωνιστεί αύριο το πρωί στις 11:45 με την εφηβική ομάδα στα πλαίσια της πέμπτης και τελευταίας μέρας του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Έσπερο Πάτρας.

Το αναγκαστικό αυτό ταξίδι είχε να κάνει με την σημερινή ήττα του Ίκαρου Καλλιθέας από την ομάδα της Πελοποννήσου ώστε ο Παπανικολάου να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι που μετά από τα σημερινά αποτελέσματα απέκτησε τον χαρακτήρα τελικού.

Από την πλευρά του ο διεθνής Σλοβάκος γκαρντ του Άρη, Αντόν Γκαβέλ, σε δηλώσεις του στον Extra Sport 103FM και την εκπομπή Fast Break επισήμανε για την σειρά με τον Πανιώνιο: " Περιμένουμε μία δύσκολη σειρά με τον Πανιώνιο. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν και θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε δηλαδή αυτό για το οποίο παλεύαμε με όλες μας τις δυνάμεις σε όλη την διάρκεια της χρονιάς ώστε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που η έξοδός μας στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου. Μπορεί να είχαμε αντιμετωπίσει πριν μερικές μέρες τον Πανιώνιο στην έδρα του και να είχαμε χάσει ωστόσο η μεγάλη διαφορά είναι ότι τη φορά αυτή θα παίζουμε εμείς στην έδρα μας και τους περιμένουμε".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ