ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Για το 4-0 κόντρα στο Περιστέρι

Με στόχο την 4η σερί νίκη ο Πανελλήνιος υποδέχεται το Περιστέρι. Ζούρος: "Σοβαροί για 40 λεπτά"

"Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Το Περιστέρι έχει δείξει εφέτος με τα αποτελέσματά του, ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση, παρότι είναι νεοφώτιστο στην κατηγορία.

Έχει παίκτες με πολύ ταλέντο και έναν αξιόλογο προπονητή. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα 40 λεπτά του αγώνα, ώστε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία που έχουμε μέχρι τώρα"

τόνισε ο Ηλίας Ζούρος.

"Το Περιστέρι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα. Προερχόμαστε από μία μεγάλη πρόκριση και από συνεχή θετικά αποτελέσματα και πολλοί να θεωρούν ότι έχουμε καλή ψυχολογία. Αυτό όμως μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν μπούμε από την αρχή σοβαροί.

Και στον πρώτο γύρο προερχόμασταν από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Νανσί στο Eurocup και στη συνέχεια παίξαμε με το Περιστέρι και χάσαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν ουσιαστικά δικό μας. Από εκεί και πέρα, είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση, θα πάρουμε τη νίκη"

πρόσθεσε ο Αλέξης Πέτρουλας.

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ