ΑΡΗΣ

Για το διπλό στο Μαρούσι

Για το διπλό στο Μαρούσι
INTIME SPORTS

Αποφασισμένοι να επιστρέφουν την σειρά των πλέι οφ στη Θεσσαλονίκη και στο "Αλεξάνδρειο" είναι οι παίκτες του 'Άρη, μετά την απρόσμενη ήττα για αυτούς από το Μαρούσι.

Ο τεχνικός του Άρη δεν ήταν δυνατόν φυσικά να δώσει ρεπό στους παίκτες του για σήμερα μία μέρα μετά και εν όψει του δεύτερου παιχνιδιού της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Για τον λόγο αυτό ο Σούμποτιτς φρόντισε για περίπου 20 λεπτά και σε ήρεμο τόνο να επισημάνει στους παίκτες του τα λάθη στα οποία υπέπεσαν στο χθεσινό παιχνίδι με την χρήση του βίντεο.

Ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός του Άρη εστίασε την προσοχή στους Γκαγκαλούδη και Μπάγκαριτς αφού η απόδοσή τους είχε σαν αποτέλεσμα το Μαρούσι να κάνει το μπρέικ στο "Αλεξάνδρειο" και να έχει πλέον αυτό το πλεονέκτημα της έδρας.


Στις τάξεις του Άρη πάντως δείχνουνε αποφασισμένοι το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά να φέρουνε την σειρά στα ίσια απέναντι στον κακό τους δαίμονα τα τελευταία χρόνια σε σειρά πλέι οφ εντός και εκτός συνόρων ώστε να μείνουνε ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης.


Αυτήν την οποία θα έχουνε την ευκαιρία να διεκδικήσουνε το Σάββατο και πάλι στο "Αλεξάνδρειο" με τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν χθες μετά το άκουσμα της κόρνας της λήξης ενδεχομένως να αποτελέσουνε και ένα πρώτης τάξης ψυχολογικό ντοπάρισμα εν όψει του μεθαυριανού ραντεβού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ