EUROLEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Καλύτεροι για τον κόσμο μας"

Γιάνκοβιτς: "Καλύτεροι για τον κόσμο μας"

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα για τη νίκη επί της Νταρουσάφακα και τη ψυχολογία των "πράσινων" μετά από τις ήττες.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το αγχωτικό 82-79 επί της Νταρουσάφακα και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το comeback των "πράσινων" στο ματς με τους Τούρκους.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε:

Για την νίκη με την Νταρουσάφακα: "Σημασία έχει ότι καταφέραμε και νικήσαμε. Είναι ένα σημείο που μπορούμε να ξεκινήσουμε από αυτό. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει ψυχολογία. Είναι ένα σημείο από το οποίο μπορούμε να αρχίσουμε".

Για το τι ψυχολογία είχε η ομάδα μετά από τις ήττες: "Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στον αθλητισμό και όταν γίνεται κάτι τέτοιο πρέπει να κλείνεσαι με την ομάδα και με τον προπονητή και να αρχίζεις σιγά σιγά να συγκεντρώνεσαι. Πάντα σε τέτοια παιχνίδια είσαι αναγκασμένος να είσαι έτοιμος. Από εκεί και πέρα πρέπει να προσπαθείς για την ομάδα σου και να έχεις δίψα για την νίκη. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι για τον κόσμο μας αλλά και για εμάς τους ίδιους".

Για το πως αισθάνθηκαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Πάντα υπάρχουν αυτά σε οποιαδήποτε ομάδα. Και τα κακά παιχνίδια και όλα. Από κει και πέρα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιστρέφεις και να γίνεσαι καλύτερος".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ