EUROLEAGUE

Γιάνκοβιτς: "Πρέπει να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον"

Γιάνκοβιτς: "Πρέπει να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον"
INTIME SPORTS

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σχολίασε την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, κάνοντας ειδική μνεία στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη. Διαβάστε πως σχολίασε ο 25χρονος φόργουορντ την αντεπίθεση διαρκείας του Παναθηναϊκού. Τι δήλωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Το κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο δεν στοίχισε επί της ουσίας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sports Arena (82-75) επειδή έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα. Μαζί, το "τριφύλλι" κλήθηκε να διαχειριστεί την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθεί στην επανάληψη.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον τρόπο που αντέδρασαν οι "πράσινοι" από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα, μετά το -10 (28-18) της πρώτης περιόδου, τονίζοντας πως " έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν είχαμε άλλη επιλογή. Όποιος έμπαινε, έπρεπε να βοηθήσει. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, το φτάσαμε εκεί που θέλαμε αλλά τα ελεύθερα σουτ και τα ριμπάουντ μας στοίχισαν. Μαζί και κάποια φάουλ που νομίζω πως δεν ήταν. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Είναι μεγάλος ο δρόμος, τα παιχνίδια είναι πολλά και το Top 16 συνεχίζεται".

Ενώ αναφερόμενος στο πως ανταποκρίθηκε ο Παναθηναϊκός στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, σχολίασε πως " είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μας ο Δημήτρης, αλλά πρέπει να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον".

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πρόσθεσε πως " στην αρχή μπήκαμε στο ματς χωρίς ενέργεια και η Φενέρ ξεκίνησε πολύ δυνατά. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα, μειώσαμε και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερους πόντους στο τέλος. Φτάσαμε κοντά στη νίκη αλλά δεν την πήραμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ