ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιαννάκης: "Η προσοχή μας στην Καβάλα"

Γιαννάκης: "Η προσοχή μας στην Καβάλα"
ομαδικη γιαννακης

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η μίνι-προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου (16:00) με την Καβάλα

Πλην του Γιάννη Μπουρούση και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ώστε να συνεχίσει νικηφόρα στο Πρωτάθλημα κάνοντας το "3 στα 3" απέναντι στους "μπλε" στο κλειστό της Καλαμίτσας.
" Η Καβάλα είναι μια ομάδα που προσπαθεί από πέρυσι κι έχει κάνει σημαντικά βήματα. Σίγουρα αξίζει το σεβασμό μας. Για μας το παιχνίδι με τη Λιέτουβος έχει τελειώσει από το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών".

"Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στην Καβάλα γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έχει έξτρα κίνητρο απέναντί μας και μηδαμινό άγχος για το αποτέλεσμα ".

Από πλευράς παικτών τοποθετήθηκε ο Κώστας Παπανικολάου: " Εμείς θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Αν δεν το κάνεις κάποια στιγμή το πληρώνεις κι εμείς δεν θέλουμε να πέσουμε θύματα".

"Η Καβάλα θα έχει ενθουσιασμό και κανένα φόβο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της που θα γεμίσει το γήπεδο κι εμείς οφείλουμε να δείξουμε από την αρχή ότι έχουμε τη σοβαρότητα που απαιτείται για τις συνθήκες του αγώνα

".




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ