ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιαννάκης: "Να είμαστε έτοιμοι"

Γιαννάκης: "Να είμαστε έτοιμοι"
Γιαννάκης

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά" τόνισε ο Π. Γιαννάκης ενόψει του Αμαρουσίου

Οι "κιτρινόμαυροι" όχι μόνο μετρούν 10 συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά προέρχονται κι από μια σημαντική νίκη στην Ευρώπη απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι η ψυχολογία τους θα βρίσκεται στα ύψη.
Οι Πειραιώτες από την άλλη θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να πάρουν μια ακόμη εκτός έδρας νίκη, λαμβάνοντας υπόψη ότι σε δύο βδομάδες ο "αιώνιος" αντίπαλος Παναθηναϊκός θα περάσει από το ίδιο γήπεδο.

"Το Μαρούσι είναι μια ομάδα που έχει ενθουσιασμό, παίζει καλό μπάσκετ, είναι δουλεμένη, έχει τη ψυχολογία στα ύψη και απέναντί μας δεν θα έχει άγχος. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν το παιχνίδι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

Εμείς δίνουμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και τα παιδιά έχουν ανταπεξέλθει ως τώρα όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά. Αυτό πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και στο παιχνίδι της Κυριακής"

τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Από την άλλη ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πρόσθεσε: <εμ> "Αγωνίστηκα πέρσι στο Μαρούσι και σίγουρα θα είναι διαφορετικό να επιστρέφω ως αντίπαλος. Αυτό που μπορώ να πω εγώ για τους αντιπάλους μας είναι ότι διακρίνονται με μεγάλο πάθος και πιστεύω ότι το μεγάλο τους μυστικό είναι ότι παίζουν πολύ ως παρέα.

Το διασκεδάζουν πραγματικά. Αυτό είναι που τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους γιατί είναι δεδομένο ότι είναι εξαιρετική ομάδα. Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Να κερδίζουμε, παίζοντας καλό μπάσκετ"

.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ