ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Άρα τελικά σήμερα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα σφυρίξουν"

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 /  /  -   (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι το απόψινο (12/6) Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR θα είναι ο τελευταίος αγώνας για δύο εκ των τριών διαιτητών, αφού έφτασαν το νέο όριο ηλικίας της ΕΟΚ.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός AKTOR συγκρούονται απόψε (12/6) στο Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League στο ΣΕΦ (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τους "πράσινους" να έχουν καταθέσει αίτημα επανάληψης της κλήρωσης των διαιτητών και την ΚΕΔ/ΕΟΚ να συνεδριάζει το μεσημέρι για το θέμα.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στην διαιτητική τριάδα των Πέτρου Παπαπέτρου, Στέφανου Μαγκλογιάννη και Γιώργου Θεονά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το αποψινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τους Παπαπέτρου και Θεονά, οι οποίοι πιάνουν το νέο όριο ηλικίας που έθεσε η ΕΟΚ πριν την έναρξη της σεζόν, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε:

"Οι δύο από τους τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα ενώ ήταν να σταματήσουν πέρυσι λόγω ηλικίας, κατάφεραν και σφυρίζουν φέτος μετά την αλλαγή της ΕΟΚ στο όριο ηλικίας. Άρα τελικά σήμερα είναι ο τελευταίος τους αγώνας που θα σφυρίξουν. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ας κερδίσει ο καλύτερος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ