ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος:"Ευχαριστώ τον κόσμο μας"

Γιαννακόπουλος:"Ευχαριστώ τον κόσμο μας"
Παυλάρας

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε στον Arrena 89,2 δίνοντας την υπόσχεση ότι το "τριφύλλι" θα συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να προσφέρει χαρές στους οπαδούς του.
Κάνατε για μία ακόμα φορά πανευτυχή τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Εσείς πως νιώθετε;

" Νιώθω τρισευτυχισμένος γιατί για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο σωματείο και εκείνο που επιθυμεί είναι να πρωτοστατεί και να δίνει χαρά στους εκατομμύρια φιλάθλους του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό".

Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός μοιάζει να μην είναι τόσο ελληνικό. Ο τρόπος με τον οποίο καθοδηγείται την ομάδα, δείχνει ότι μπορούν να γίνουν θαύματα;

" Η ιστορία μας στον Παναθηναϊκό έχει δείξει. Είμαστε περίπου 40 χρόνια και έχουμε δείξει ότι έχουμε τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μας και κάπου αλλού… Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χαρά μας είναι να σημειώνουμε νίκες και να τιμούμε την Ελλάδα στο εξωτερικό. Εύχομαι κι άλλα σωματεία να κάνουν αντίστοιχες επιτυχίες για να χαίρονται οι φίλοι του αθλήματος σε όλη χώρα μας".

Αυτό που κάνετε στον μπάσκετ, γιατί δεν μπορείτε να το κάνετε και στο ποδόσφαιρο;


" Άλλοι διευθύνουν τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο! Αυτοί μπορούν να κάνουν τις ενέργειές του. Προσπαθούμε, ο καθένας από την πλευρά του, να κάνουμε ότι μπορούμε για να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό. Όποιος προσφέρει ένα μικρό πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός, πρέπει να αισθάνεται ευτυχισμένος".

Η ΑΕΚ δυστυχώς δεν έχει παράγοντες αντίστοιχους με εσάς. Θα ήταν ευχής έργον να είχε αντίστοιχους παράγοντες.

" Λυπάμαι για την ΑΕΚ, διότι είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Από την ΑΕΚ πέρασαν παράγοντες που έχουν αφήσει πραγματικά ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό".

Θα μπορούσατε, πάντως, να βοηθήσετε περισσότερο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό;

" Δεν ανακατεύομαι. Πριν καν μπω στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό δήλωσα ότι δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις. Αυτοί που διευθύνουν πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Θέλω να πιστεύω ότι θέλουν να κάνουν κάτι, αλλά από εκεί και πέρα, ο Θεός βοηθός".

Φανταζόμαστε ότι τον Ομπράντοβιτς θα μείνει για πάντα στην ομάδα;


" Ο Ομπράντοβιτς αποτελεί ένα κομμάτι της μεγάλης οικογένειας που λέγεται Παναθηναϊκός. Ούτε παρεμβαίνουμε, ούτε πρόκειται να παρέμβουμε ποτέ. Απλώς, κάθε τέλος της χρονιάς τον φωνάζουμε, καθόμαστε και κάνουμε τον προγραμματισμό. Εν λευκώ του δίνουμε το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Άλλωστε, αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας, αυτός πρέπει να διευθύνει από την πόρτα και… μέσα, το αθλητικό τμήμα".

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας;

" Είναι κι αυτό ένα κομματάκι από όλες τις ενέργειες που γίνονται για να βρει ο Παναθηναϊκός το δρόμο του. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, στους φίλους του Παναθηναϊκού που μας συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ειδικότερα εκείνους που με το υστέρημά τους, πήγαν στον τελικό για να είναι δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσουν. Εύχομαι, με τη βοήθεια του Θεού, να τους προσφέρουμε και του χρόνου την ίδια χαρά

".

Δείτε την στιγμή της απονομής του πέμπτου ευρω-Κυπέλλου και τα πανηγύρια των Πρωταθλητών Ευρώπης



Δείτε τι έγινε στα αποδυτήρια των Πρωταθλητών


































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ