ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Δεν έχουμε ταυτότητα στο παιχνίδι μας και πρέπει να τη βρούμε"

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Δεν έχουμε ταυτότητα στο παιχνίδι μας και πρέπει να τη βρούμε"
PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στον απόηχο της ήττας των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μπρούκλιν Νετς και εξήγησε ότι η ομάδα του πρέπει να βρει μια ταυτότητα στο παιχνίδι της.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μπρούκλιν Νετς τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/10) και στρέφουν αμέσως το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς (29/10, 01:30). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στη συνέχεια της σεζόν και εξήγησε ότι τα "ελάφια" θα πρέπει να βρουν μια ταυτότητα στο παιχνίδι τους, κάτι δεν έχουν καταφέρει ακόμα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουν οι Μπακς: "Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεσή μας, να βελτιώσουμε την άμυνά μας, δεν παίζουμε καθόλου καλά. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, δεν έχει σημασία αν είναι το πρώτο, το τρίτο ή το πεντηκοστό ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ως ομάδα, να κυκλοφορήσουμε με μεγαλύτερη σκληράδα την μπάλα και να παίξουμε πιο γρήγορα, γιατί είμαστε πολύ αργοί. Να βρούμε έναν τρόπο να παίξουμε πιο γρήγορα, να τρέξουμε και να δημιουργήσουμε για τους σουτέρ μας. Πρέπει να βελτιωθούμε.

Θέλουμε να βρούμε τρόπους για το πώς θα κερδίσουμε τα παιχνίδια. Δεν έχουμε μια ταυτότητα ακόμα, σε ό,τι αφορά στο πώς θα κερδίσουμε ένα ματς. Θα τρέξουμε για 48 λεπτά, θα μοιράσουμε την μπάλα για 48 λεπτά, αλλά πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας, γιατί δεν την έχουμε ακόμα".

Για το πώς μπορούν να ελέγξουν την απόδοσή τους: "Είναι αδύνατο να ελέγξεις τα πάντα, είναι μπάσκετ. Όλοι, όμως, προσπαθούμε να αγγίξουμε το "τέλειο". Αυτή η τελειότητα είναι ο στόχος όλων μας. Δεν θα είναι πάντα όμορφη η εικόνα μας, δεν θα έχουμε 48 λεπτά τέλειου μπάσκετ, αλλά πρέπει πάντα να το προσπαθούμε. Όταν δεν καταφέρνουμε κάτι, πρέπει να βάζουμε το κεφάλι κάτω, να προσπαθούμε και να δουλεύουμε. Όταν μια φάση δεν πάει καλά, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη, πώς θα παίξουμε σε αυτή, πώς θα τρέξουμε, πώς θα βρούμε τους συμπαίκτες μας. Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας".

Για τη πνευματική δύναμη της ομάδας και το πώς μπορούν μέσα από αυτή να βρουν τρόπους για να κερδίσουν: "Πνευματικά μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να συνδεθούμε μεταξύ μας. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και να τρέχουμε σε όλο το γήπεδο. Μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να καταλάβουμε πώς θα βρούμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε πιο επιθετικοί και σκληροί".

Για το ματς με τους Σέλτικς: "Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ γρήγορα, που μοιράζει καλά την μπάλα στο γήπεδο, που σουτάρει πολλά τρίποντα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 48 λεπτά, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ