ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πυροτεχνήματα, τριήμερο πάρτι και εκλεκτοί καλεσμένοι στον γάμο του Greek Freak

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πυροτεχνήματα, τριήμερο πάρτι και εκλεκτοί καλεσμένοι στον γάμο του Greek Freak
PRINTSCREEN

Εκλεκτοί καλεσμένοι δίνουν το "παρών" στις εκδηλώσεις για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο Costa Navarino. Ανάμεσά τους, οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Βασίλης Σπανούλης, Κρις Μίντλετον και Σερένα Γουίλιαμς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος να βιώσει μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή του και να παντρευτεί με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ την Κυριακή (1/9), σε μια δεξίωση που θα διεξαχθεί στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει εκλεκτούς προσκεκλημένους στο πλευρό του στις εκδηλώσεις πριν από το μυστήριο, με παίκτες, προπονητές και φίλους του να δίνουν το "παρών" στις δεξιώσεις. Ανάμεσά τους, οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Βασίλης Σπανούλης, Κρις Μίντλετον και Σερένα Γουίλιαμς.

Συμπαίκτες του από Φιλαθλητικό και Μιλγουόκι Μπακς, φίλοι του από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και από τη μετέπειτα ζωή στις ΗΠΑ και φυσικά, τα αγαπημένα του αδέρφια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την ξεχωριστή στιγμή για εκείνον. Καλεσμένος, μεταξύ άλλων, είναι και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ