MUNDOBASKET 2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στις ΗΠΑ για εξετάσεις πριν την τελική απόφαση για τη συμμετοχή του με την Εθνική στο MundoBasket 2023

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στις ΗΠΑ για εξετάσεις πριν την τελική απόφαση για τη συμμετοχή του με την Εθνική στο MundoBasket 2023
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Στις ΗΠΑ ταξίδεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις πριν παρθεί η τελική απόφαση για την συμμετοχή του στο MundoBasket 2023.

Ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με σκοπό να υποβληθεί σε εξετάσεις πριν παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει ή όχι στο MundoBasket 2023 με την Εθνική Ανδρών.

Ο Έλληνας αστέρας του παγκοσμίου μπάσκετ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο που καθιστά την παρουσία του στα τελικά της διοργάνωσης αμφίβολη.

Τελική απόφαση ακόμη δεν έχει παρθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί η πορεία της κατάστασής του.

Εν συνεχεία αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για την συμμετοχή του ή όχι στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Η κάλυψη των φιλικών αγώνων της εθνικής μας από το SPORT24 γίνεται με την υποστήριξη της Stoiximan

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ