ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιαννούλας: "Λάθος μας ο Χριστόπουλος"

Γιαννούλας: "Λάθος μας ο Χριστόπουλος"
Γιαννούλας κ Νικολαΐδης

Ο Γιώργος Γιαννούλας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και χαρακτήρισε "λάθος επιλογή" τον Χριστόπουλο

Η συνέντευξη του Γιαννούλα στον τηλεοπτικό σταθμό "TV 10" έχει ως εξής:
Η παραίτηση Τζήμα: " Μετά την τεράστια επιτυχία της ανόδου στην Α1 σχεδιάσαμε την σεζόν με τον προπονητή που μας οδήγησε στη θέση αυτή τον Γιάννη Τζήμα. Σίγουρα υπήρξε αιφνιδιασμός όταν για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να σταματήσει από την ομάδα. Άλλωστε ως νεοφώτιστοι στην Α1 δεν είχαμε την πείρα να λειτουργήσουμε άμεσα. Άλλωστε το πρόβλημα ήταν ότι παρά τις κινήσεις που κάναμε για να βρούμε έναν τιμ μάνατζερ για διαφορετικούς λόγους δεν ήρθαμε σε συμφωνία με κάποιον".

Το μεγάλο λάθος ήταν ο Χριστόπουλος: " Ήταν λογικό να ψάξουμε στην συνέχεια για προπονητή. Δέχτηκε εισηγήσεις – από ανθρώπους εκτός διοίκησης – ότι η περίπτωση του Γιάννη Χριστόπουλου θα ήταν η καλύτερη δυνατή. Μέγα λάθος, ήταν η χειρότερη επιλογή που έκανα σ' όλα τα επίπεδα. Η ομάδα δεν λειτουργούσε επαγγελματικά και μείναμε χωρίς νίκη. Ενώ έβλεπα τα παράδοξο οι παίκτες να τραυματίζονται ο ένας πίσω από τον άλλον! Νομίζω ότι ήταν ένα λάθος που παραλίγο να στοιχίσει ακριβά".

Επαγγελματίας ο Αγγέλου, τον θέλουμε κοντά μας: " Παρόλα όσα είχαν γίνει εγώ πίστεψα στην παραμονή για το λόγο αυτό έφερα στην ομάδα έναν αξιόλογο προπονητή τον Βαγγέλη Αγγέλου. Από τη πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ο άνθρωπος αυτός είναι γνώστης της Α1 και ικανός. Και άλλαξαν όλα, αλλά κυρίως η ομάδα έγινε επαγγελματική. Αυτό ήταν το μυστικό για να φτάσει τελικά στην επιτυχία, την παραμονή στην κατηγορία που είναι ένας άθλος. Τώρα νομίζω ότι και εμείς είμαστε πιο έμπειροι, μάθαμε από τα λάθη μας και θεωρώ ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Δεν το κρύβω ότι ήδη κάναμε τις πρώτες συζητήσεις με τον κ. Αγγέλου, το κλίμα είναι καλό εμείς θέλουμε να μείνει στην ομάδα και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα κλείσει οριστικά το θέμα αυτό".

Έγινε προσπάθεια από τους παίκτες: " Σημαντικό ρόλο στην παραμονή έπαιξαν και οι παίκτες, που είναι έτσι και αλλιώς οι πρωταγωνιστές. Ακόμη και τα παιδιά που έμειναν μαζί μας από την Α2 έκαναν το καλύτερο. Τώρα τελείωσε η σεζόν, δεν μπορώ να πω ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν, αυτό θα γίνει όταν τελειώσει οριστικά το θέμα του προπονητή. Η διοίκηση θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες και στην συνέχεια θα δούμε την επόμενη μέρα. Ενώ αξίζει να τονίσω ότι ήταν μια εμπειρία για την ομάδα και οι συζητήσεις που έγιναν με τους ξένους παίκτες. Όλα αυτά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν τη νέα σεζόν για λιγότερα λάθη".

Άλλαξε το κλίμα με τους παίκτες: " Κάτι σημαντικό που κερδίσαμε την φετινή σεζόν ήταν η συμπάθεια όλων. Τα σχόλια ήταν θετικά από τους δημοσιογράφους, την ΕΡΤ που μετέδωσε τους αγώνες μας και γενικότερα από τους ανθρώπους του μπάσκετ. Ενώ δεν το κρύβω ότι έχει αλλάξει και η συμπεριφορά των παικτών. Πέρυσι κάναμε συζητήσεις με τους παίκτες και όλοι ήταν προβληματισμένοι για το άγνωστο που θα συναντήσουν. Τώρα δεν το κρύβω ότι δέχομαι τηλεφωνήματα από παίκτες που θέλουν να φορέσουν την φανέλα του ΑΣΤ".

Τα οικονομικά ανοίγματα: " Τα χρήματα που ξοδέψαμε είναι πολλά. Δεν χρειάζεται να μπω σε αριθμό αλλά είναι πολλά. Φέτος ελπίζουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη, ώστε να υπάρξει και πιο αποτελεσματική οικονομική πολιτική. Θέλουμε περισσότερη βοήθεια από τους επιχειρηματίες του νομού, άλλωστε ο ΑΣΤ αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση γι' αυτούς σ' ολόκληρη τη χώρα. Εγώ είμαι ανοιχτός σε κάθε συνεργασία".

Η στήριξη των φιλάθλων: " Ο φίλαθλος κόσμος όχι μόνο μας στήριξε αλλά φέτος μπήκε και αυτός στο πνεύμα της Α1. Έζησε κάθε αγώνα σαν γιορτή και πιστεύω ότι έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους. Δίνω την υπόσχεση ότι θα παλέψουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, το αξίζουν αυτό".

Ρίχνουμε το βάρος στην Ακαδημία: " Είναι ένα ακόμη κομμάτι η Ακαδημία που το θεωρούμε πολύ σοβαρό. Είναι το μέλλον της ομάδας, αλλά και το χρέος προς τα παιδιά μας. Υπάρχει σίγουρα το πρόβλημα με τους χώρους και θα πρέπει οι φορείς να ρίξουν το βάρος τους στον τομέα αυτό. Τα Τρίκαλα είναι μια περιοχή που έβγαλε και θα συνεχίσει να βγάζει μεγάλους αθλητές. Το ταλέντο υπάρχει, άλλωστε είναι πρόσφατη η μεγάλη επιτυχία του Κρόνου στα τμήματα υποδομής. Νομίζω ότι και εδώ τα καλά είναι μπροστά".

Να γίνει η κερκίδα: " Θα πρέπει –μέσα στον Μάιο – να τελειώσουν όλες οι εργασίες στο Δημοτικό γυμναστήριο με την κερκίδα και τους υπόλοιπους χώρους. Ήδη υπάρχει καθυστέρηση αφού φέτος δεν προλάβαμε, αλλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να πάει άλλο πίσω".
















TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ