ΑΡΗΣ

Γιαννούλης: "Αξίζαμε την δεύτερη θέση"

Γιαννούλης: "Αξίζαμε την δεύτερη θέση"
Γιαννούλης

"Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν", είπε ο Γιάννης Γιαννούλης μετά την κατάκτηση της 2ης θέσης

Ο έμπειρος σέντερ του Άρη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από εκείνο με τον Πανελλήνιο της περασμένης Τετάρτης έδειξε να πατά γερά εκτός από την άμυνα και στην επίθεση στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς για το σύνολο του Αντρέα Ματσόν.
Ο Γιάννης Γιαννούλης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport τόνισε πως ο Άρης άξιζε την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου ενώ εν όψει των πλέι οφ που ακολουθούν ο έμπειρος σέντερ τόνισε πως τα λάθη δεν συγχωρούνται.

" Πιστεύω ότι αξίζαμε την 2η θέση, με βάση την εικόνα της ομάδος σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Δικαιώθηκαν οι θυσίες που κάναμε στις προπονήσεις, αυτές που έκανε το καλοκαίρι η διοίκηση και καταφέραμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση που ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους μας".

" Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και μπορέσαμε να φτάσουμε ψηλά. Είναι μία σημαντική επιτυχία για την ομάδα του Άρη που τερμάτισε στην δεύτερη θέση και μπήκε... σφήνα ανάμεσα στους δύο μεγάλους της Αθήνας, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που ξόδεψαν τεράστια χρηματικά ποσά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού για να ενισχυθούν", ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως: " Πολύ λίγοι πίστευαν το καλοκαίρι ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε μέχρι την δεύτερη θέση. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, πετύχαμε ορισμένες σημαντικές εκτός έδρας νίκες και μπορέσαμε να τα καταφέρουμε".

Για τα πλέι οφ που ακολουθούν ο Γιαννούλης με γνώμονα την εμπειρία του δήλωσε πως: " Στα πλέι οφ όλοι γνωρίζουν ότι τα λάθη δεν συγχωρούνται. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καινούργιο πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει από την αρχή".

" Πρέπει να έχεις την απαιτούμενη συγκέντρωση για να μην κάνεις το λάθος που θα σου κοστίσει μία ολόκληρη χρονιά, οπότε η προσοχή πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την κανονική περίοδο. Μέσα από την προπόνηση θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι, να καλύψουμε τις αδυναμίες μας για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο δυνατοί και έτοιμοι στα πλέι οφ. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε σκληρά".

Όσο για το τι έχει στο μυαλό του; Μόνο το πρώτο παιχνίδι της σειρά μας με την Ολύμπια Λάρισας και τίποτα άλλο. " Όλοι λένε για τα παιχνίδια των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό, κάνουν τις αναλύσεις τους αλλά σίγουρα εμείς δεν πάμε τόσο μακριά".

"Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, τους σεβόμαστε όλους και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε σαν να είναι τελικός. Πρώτα η Ολύμπια και μετά θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο μας".

Τέλος για τον εαυτό του ο Γιαννούλης τόνισε: " Προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα προκειμένου να την βοηθήσω να κερδίσει και τίποτα περισσότερο. Θέλω μέσα από την δουλειά να γίνω καλύτερος, να μπορέσω να φτάσω σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Όλοι πρέπει να ήμαστε έτοιμοι στην διαδικασία των πλέι οφ και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ