ΑΡΗΣ

Γιαννούλης: "Είμαστε έτοιμοι"

Γιαννούλης: "Είμαστε έτοιμοι"
Γιαννούλης

Έτοιμος για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι ο Γιάννης Γιαννούλης, που ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου

" Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι να το κερδίσουμε. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο το ότι ο Άρης έχει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό χρόνιά, περιμένω πιο καυτή ατμόσφαιρα ώστε με την εκπληκτική βοήθεια του κόσμου μας να επικρατήσουμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά", παραδέχτηκε ο Γιάννης Γιαννούλης μετά το τέλος της χθεσινής νίκης επί της Μπενετόν Τρεβίζο.

Για την επικράτηση επί της ιταλικής ομάδας για την Ευρωλίγκα είπε: " Ήταν μία σπουδαία νίκη. Η ομάδα μπορεί να έκανε μία... κοιλιά στην δεύτερη περίοδο αλλά με δυνατή άμυνα κυρίως στο τελευταία δεκάλεπτο, καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και να πανηγυρίσουμε την μεγάλη επιτυχία. Το έχω ξαναπεί ότι με την βοήθεια αυτού του κόσμου είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσουμε μέσα στο Αλεξάνδρειο".

" Θέλουμε άλλη μία νίκη, κακώς νομίσαμε ότι έχουμε προκριθεί και έτσι τώρα είμαστε αναγκασμένοι για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες να κερδίσουμε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Νομίζω ότι θα το πετύχουμε και θα συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρωλίγκα".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαϊτζής αναφερόμενος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είπε: " Έχουμε τώρα μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι λίγο νωρίς να πούμε κάτι, ας το περιμένουμε να έρθει και βλέπουμε τι θα γίνει. Σίγουρα θα παλέψουμε για την νίκη", ενώ για τη συνάντηση με την Μπενετόν είπε: " Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί η Μπενετόν όλα αυτά τα χρόνια ξέρει την Ευρωλίγκα, πως πρέπει να αντιδράσει και τι να κάνει. Αλλιώς τα υπολογίζαμε αλλιώς ήρθαν θα χρειαστούμε άλλη μια νίκη για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ