ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιαπλές: "Δεν υπάρχει περιθώριο για μας"

Γιαπλές: "Δεν υπάρχει περιθώριο για μας"
Γιαπλές

Ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε ότι για τα Τρίκαλα είναι αγώνας ζωής ή θανάτου αυτός με την Καβάλα

Ο Θανάσης Γιαπλές χωρίς να έχει τελικά στη διάθεση του κάποιο νέο παίκτη, θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει την ομάδα του στη νίκη που τόσο πολύ έχει ανάγκη.
Κατηγορηματικός ήταν ο Θανάσης Γιαπλές στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι για εμάς ζωής και θανάτου. Δεν υπάρχει περιθώριο για μας για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Η τακτική σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο, αλλά αυτό που θα αναδείξει τον νικητή θα είναι το πάθος, η διάθεση των παικτών και το θέλω για τη νίκη. Εμείς έχουμε και ένα επιπλέον ατού που θα είναι ο κόσμος που μας βοηθά πάρα πολύ σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι".




Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ υπογράμμισε: "Το είχα πει και μετά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, το επαναλαμβάνω και τώρα: Θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο ώστε να νικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε ώστε να αποκτήσουμε δύναμη για την συνέχεια".



TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ