ΤΡΙΚΑΛΑ

Γιαπλές: "Ο Ζούπαν είναι περιζήτητος"

Γιαπλές: "Ο Ζούπαν είναι περιζήτητος"
Γιαπλές INTIME SPORTS

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και την πιθανότητα αποχώρησης του Ζούπαν αναφέρθηκε ο Γιαπλές

Ο Έλληνας κόουτς είπε αναλυτικά στον "ARRENA 89.2":

Για την προσπάθεια των παικτών παρά τα οικονομικά προβλήματα: " Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ. Τα παιδιά δείχνουν ότι ανταποκρίνονται αλλά για να είμαστε πραγματιστές δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό θα έχει διάρκεια. Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποια πράγματα να βελτιωθούν".

Για τον πρόεδρο των Τρικάλων και τη βοήθεια που χρειάζεται: " Ο πρόεδρος δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται. Παραδέχεται τα προβλήματα και προσπαθεί να δώσει λύση. Αν δεν συσπειρωθεί η τοπική κοινωνία -που μπορεί να το κάνει- δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση. Δεν μπορεί ένας να τραβήξει το βάρος μόνος του, είναι αδύνατον να το κάνει".

Για τα όσα είπε στους παίκτες του πριν το νικηφόρο παιχνίδι με το Περιστέρι: " Υπάρχουν λόγια που μπορεί να πει κάποιος προπονητής, αλλά ότι και να πει δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα, αν ο παίκτης δεν καταλάβει ότι το παιχνίδι είναι παιχνίδι και η προπόνηση προπόνηση. Όταν μπαίνεις στις 4 γραμμές πρέπει να παίζεις και να το ευχαριστιέσαι και τα παιδιά το 'χουν καταλάβει. Η απεργία που έκαναν είναι άλλη υπόθεση, αλλά όταν παίζουν πρέπει να είναι εντάξει".

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μίχα Ζούπαν: " Ξέρουν τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζέρ του ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο λόγω των οικονομικών προβλημάτων, παρά το γεγονός ότι δεν είπαν κάτι χθες. Είναι γνωστό ότι υφίστανται οικονομικά προβλήματα και ο Μίχα είναι περιζήτητος στην Ευρώπη".

"Έκανε το πρώτο βήμα μακριά από την πατρίδα του στα Τρίκαλα και είναι φυσιολογικό να έχει προτάσεις, αλλά και να αισθάνεται ανασφάλεια. Είχα τη διαβεβαίωση από τον ίδιο ότι θα είναι κοντά μας μέχρι το καλοκαίρι. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για μας και αποτελεί τεράστια προσωπικότητα για τα δεδομένα των Τρικάλων

".







TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ