ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Γιασικεβίτσιους: "Ελπίζω οι οπαδοί της Φενέρ να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ, περιμένουμε δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό"

Γιασικεβίτσιους: "Ελπίζω οι οπαδοί της Φενέρ να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ, περιμένουμε δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό"
© FENERBAHCE

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ελπίζει οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε να σεβαστούν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην επιστροφή του στην Κωνσταντινούπολη ως παίκτης του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων (20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε (2022-2024) και θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του την Παρασκευή (4/10, 20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) για πρώτη φορά από τότε που αποχαιρέτησε την Ulker Sports Arena.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 1η αγωνιστική της EuroLeague και τόνισε ότι ελπίζει οι οπαδοί της Φενέρ να σεβαστούν τον ομογενή γκαρντ στο γήπεδο, ενώ ανέφερε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινά η νέα σεζόν της EuroLeague. Μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα της Ulker Sports Arena και οι οπαδοί μας.

Ο Ολυμπιακός είναι φυσικά μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα τεστ για εμάς, αλλά όπως έχουμε πει, ξεκινάμε με μία δύσκολη μάχη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Ελπίζω οι οπαδοί μας να εκτιμούν ακόμα και να σεβαστούν τον Ντόρσεϊ για όσα έχει προσφέρει στη Φενέρμπαχτσε. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως πάντα."

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ