ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Μου αρέσει ο Άρης"

Γιασικεβίτσιους: "Μου αρέσει ο Άρης"
Μπατίστ-Μάσεϊ

Στην έλλειψη ψυχραιμίας και προσοχής στο 4ο δεκάλεπτο, στάθηκαν οι παίκτες της ομάδας, μετά την ήττα από τον Άρη

Αρχκά, μίλησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που τόνισε ότι οι αντίπαλοι βρήκαν τη δύναμη, παρά τις συνεχόμενες ήττες: " Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και παρότι είχε ήττες τελευταία, βρήκε τη δύναμη κι έφτασε στην κατάκτηση της νίκης. Εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να επιστρέψουμε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Στη συνέχεια, ο Λιθουανός άσος, μίλησε για τον αποψινό αντίπαλο της ομάδας του: " Μ' αρέσει πολύ το μπάσκετ που παίζει ο Άρης. Πήρε βοήθεια απ΄ τους φιλάθλους του, που φρόντισαν να δημιουργήσουν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα, αποφεύγοντας τις ακραίες αντιδράσεις".

Όσον αφορά στον Δήμο Ντικούδη, που ήταν από τους διασωθέντες του Παναθηναϊκού, στην ήττα από τους "κίτρινους", εξήγησε: " Ήταν μία άσχημη μέρα για μας. Γνωρίσαμε την πρώτη μας ήττα για φέτος στην Α1, ενώ ξέραμε ότι μας περίμενε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανακάμψαμε και κατεβάσαμε την διαφορά, πιέζοντας στην άμυνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό".

Διαμαντίδης: " Κάναμε λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο"
Όπως πάντα, έτσι και μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, είπε λίγα και ουσιαστικά λόγια, παραδεχόμενος ότι έγιναν λάθη όταν η διαφορά είχε πέσει στη μικρότερη τιμή της.

" Η αλήθεια είναι ότι παρουσιάσαμε σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας μάλιστα στο τέταρτο δεκάλεπτο να κατεβάσουμε τη διαφορά. Στο σημείο εκείνο, όμως, δεν αντιδράσαμε καλά και χάσαμε τη νίκη".

Αναφερόμενος στην εμφάνιση του Άρη, αρκέστηκε να πει: " Έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο κι άξιζε τη νίκη. Του εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια της Ευρωλίγκα".

Τέλος, ο Μάικ Μπατίστ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε έλλειψη ψυχραιμίας στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

" Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και ξέραμε την δυσκολία που είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Άρης".

"Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και να φανούμε πιο ψύχραιμοι στα σημεία εκείνα, που δείξαμε ότι μπορούσαμε ν' αντιστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Ο Άρης είχε στο πλευρό του τον κόσμο του, ο οποίος τον βοήθησε να φτάσει στη νίκη, δημιουργώντας μία καταπληκτική ατμόσφαιρα

".














TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ