ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιούρτσεβεν: "Σημαντική για εμένα η παρουσία του Αταμάν στην απόφασή μου, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Σλούκα"

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν AP

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν παραδέχθηκε ότι η παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να συμφωνήσει με το "τριφύλλι", ενώ πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν (26 χρονών, 2.11 μέτρα) είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "πράσινων" έδειξε ενημερωμένος.

Ο Τούρκος ψηλός παραδέχθηκε ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του η παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της ομάδας, τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που υπέγραψε στο "τριφύλλι" και ανέφερε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα, όπως στα πρώτα του βήματα στην Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού AKTOR δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του μετά την συμφωνία: "Αισθάνομαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ανήκω πια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, της ομάδας που παρακολούθησα πριν λίγους μήνες να κατακτά την Euroleague. Είναι μοναδικό το συναίσθημα".

Για το πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο των "πρασίνων" στην απόφασή του: "Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο παρελθόν είχα συνεργαστεί μαζί του στην Εθνική Ομάδα. Διέγραψε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με την Εφές, ενώ και στον Παναθηναϊκό έκανε τρομερή δουλειά. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε ξανά".

Για το αν μίλησε με τον Εργκίν Αταμάν για τη μεταγραφή του: "Μιλήσαμε και μετά την υπογραφή μου. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε ότι άξιζα να βρεθώ στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα".

Για το το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό AKTOR: "Γνωρίζω πως είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης με πολλούς τίτλους και ένδοξη ιστορία. Υπόσχομαι να τα μάθω όλα πιο αναλυτικά με την άφιξή μου στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ξέρω για τους φιλάθλους που υποστηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο όπου χοροπηδούν και φωνάζουν στις εξέδρες δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά".

Για τον Κώστα Σλούκα και την ανυπομονησία του να συνεργαστούν: "Είχαμε συνεργαστεί στη Φενέρμπαχτσε. Βέβαια, έχουν περάσει πολλά χρόνια, ήμουν παιδί τότε. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό πόιντ γκαρντ. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και πάλι".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: "Θέλω να τους πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω γι’ αυτούς. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να βρεθούμε και πάλι στο Final 4 και να γίνουμε back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ