ΡΕΘΥΜΝΟ

Γκαγκαλούδης: "Θα δώσω την ψυχή μου"

Γκαγκαλούδης: "Θα δώσω την ψυχή μου"
ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την καλύτερη δυνατή απόφαση, θεωρεί ότι πήρε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, συμφωνώντας με τον ΑΓΟΡ

" Την πρόταση του Ρεθύμνου, τη σκέφτηκα πολύ καλά και δεν πήρα μια απόφαση στην τύχη. Έβαλα κάτω όλα τα δεδομένα και θεωρώ ότι πήρα την καλύτερη απόφαση. Με αυτά που είδα νομίζω, ότι όλοι οι αθλητές θα ήθελαν να έρθουν και να αγωνιστούν σε μια ομάδα σαν το Ρέθυμνο. Ο ΑΓΟΡ δίνει ότι χρειάζεται ένας αθλητής για να μπορέσει να παίξει καλό μπάσκετ. Η ομάδα είναι σωστή οικονομικά, η πόλη είναι όμορφη, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ", είπε ο πρώην άσος της ΑΕΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου.

" Όλα θα πάνε καλά"
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΓΟΡ, δεν έκρυψε ότι έχει ακούσει τα καλύτερα για τη νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο ρόλο που έπαιξε ο προπονητής της ομάδας Στέργιος Κουφός στην έλευση του στη μεγαλόνησο: " Οι άνθρωποι του ΑΓΟΡ μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι ενδιαφέρονται για να συνεργαστούμε και με προσέγγισαν με εξαιρετικό τρόπο. Ο ΑΓΟΡ είναι ένα υγιέστατο σωματείο, οργανωμένο, καλοδουλεμένο και λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπως μου έχουν μεταφέρει κάποια παιδιά με τα οποία γνωρίζομαι. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξω κάποια πράγματα και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να κατέβω στην Κρήτη, έπαιξε ο Στέργιος Κουφός".

" Θα δώσω και την ψυχή μου"
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έστειλε και το πρώτο του μήνυμα προς τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, δίνοντας την υπόσχεση, ότι θα δώσει και την ψυχή του για να έχει επιτυχίες η νέα του ομάδα: " Ξέρω καλά που ήρθα. Όσοι με ξέρουν ή με έχουν παρακολουθήσει, έτσι θα είμαι και φορώντας τη φανέλα του Ρεθύμνου και ακόμη καλύτερα. Όπως το κάνω πάντα, σε όποια ομάδα και αν αγωνίζομαι δένομαι με τον κόσμο και τα δίνω όλα για να κερδίζουμε. Υπόσχομαι στους φίλους του Ρεθύμνου, ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε παιχνίδι, όπως έκανα μέχρι τώρα σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόμουν".

" Ο ΑΓΟΡ αποτελεί πρόκληση"
Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης βλέπει, την έλευση του στο Ρέθυμνο, ως τη μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται για να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του: " Η έλευση μου στον ΑΓΟΡ, είναι μια μεγάλη ευκαιρία, είναι μια πρόκληση για μένα. Επειδή γνωρίζω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά, με τις κατάλληλες προσθήκες η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική να παίζει καλό μπάσκετ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε, μια ομάδα, όπου θα δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο να βλέπει καλό μπάσκετ και την ομάδα να κερδίζει".

" Η Α1 θέλει διάρκεια και συσπείρωση"
Στη συνέχεια ο 29χρονος πλέι μέικερ, προσπάθησε κατά κάποιο τρόπο να βάλει τους Ρεθύμνιους, σε κλίμα Α1: " Η Α1 είναι τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, από τα υπόλοιπα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, είναι δύσκολο πρωτάθλημα, το οποίο δεν τελειώνει σε μία αγωνιστική. Ούτε μετά από μια μεγάλη επιτυχία, ούτε μετά από μια μεγάλη απογοήτευση. Όλη τη χρονιά πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να έχουμε το μυαλό μας στο γήπεδο και στο πως θα κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας".

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα φύγει μακριά από τις μεγαλουπόλεις, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα, αφού έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις για το Ρέθυμνο: " Αν και έχω γεννηθεί στην Αθήνα, κάθισα πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και δεν σας κρύβω ότι μου αρέσει περισσότερο. Δεν μου πολυπάει η Αθήνα. Δεν με προβληματίζει το γεγονός ότι θα έρθω σε μια πιο μικρή πόλη. Αντιθέτως θα έλεγα. Από ότι μου έχουν περιγράψει φίλοι μου, που έχουν επισκεφθεί το Ρέθυμνο, είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, γραφικός τόπος. Ξέρω ότι και οι Κρητικοί, είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι. Το που είσαι πάντως δεν παίζει και μεγάλη σημασία για ένα αθλητή. Αν η ομάδα είναι εντάξει και υπάρχει καλό κλίμα, περνάς καλά όπου και αν είσαι. Και από όσο ξέρω, το κλίμα στον ΑΓΟΡ είναι εξαιρετικό".













TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ