ΑΡΗΣ

Γκάλης: "Είχαμε αχτύπητη ομάδα"

Γκάλης: "Είχαμε αχτύπητη ομάδα"
Γκάλης

Στις αξέχαστες στιγμές που πέρασε με τη φανέλα του Άρη αναφέρθηκε ο Νίκος Γκάλης

" Ότι προσωπική διάκριση είχα στην καριέρα μου έχει συνδεθεί με τον Άρη. Πέρασα αξέχαστες στιγμές με την "κίτρινη" φανέλα και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ αυτά που έζησα. Εκείνη η εποχή δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή. Τότε παίρναμε τα Πρωταθλήματα αήττητοι. Είχαμε αχτύπητη ομάδα", είπε αρχικά ο "Νικ" στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7".

Όσο για την πανελλήνια αναγνώριση που είχε ο Άρης εκείνα τα χρόνια, τόνισε: " Τότε ο Άρης δεν ήταν μόνο η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά όλων την φιλάθλων της Ελλάδας. Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Όλο το χρήμα είναι στην Αθήνα, οπότε είναι πολύ δύσκολο ο Άρης να διεκδικεί την πρώτη θέση. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε στην πραγματικότητα".

Αναφερόμενος στην αγάπη του κόσμου παραδέχθηκε: " Η αγάπη των φιλάθλων είναι συγκινητική. Τους ευχαριστώ πολύ. Ο κόσμος του Άρη είναι ίσως ο μοναδικός που γνωρίζει πολύ καλά το μπάσκετ. Είναι κοντά στην ομάδα και στις δύσκολες στιγμές. Δεν την έχει πουλήσει ποτέ. Διψάει για διακρίσεις και κάνει υπομονή. Όποιος αγωνίζεται με την κίτρινη φανέλα πρώτα απ’ όλα χρωστάει τα πάντα στο κόσμο".

Ο Γκάλης δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και τον αείμνηστο Μάκη Νάτση: " Ήταν η ψυχάρα της ομάδας. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Για μένα είναι αθάνατος".

Τέλος, μίλησε για την κατασκευή του νέου γηπέδου: " Είναι εντελώς παράλογο να μην έχει γίνει ακόμη γήπεδο για τον Άρη. Αν μια ομάδα δικαιούται δικό της γήπεδο αυτή είναι μόνο ο Άρης".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ