ΑΡΗΣ

Γκάλης: "Ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια του Άρη"

Γκάλης: "Ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια του Άρη"

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Nick Galis Cup θα διεξαχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου (20-21/9) με τις συμμετοχές των Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ και Μπάνβιτ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Γκάλης για τη διοργάνωση που φέρει το όνομά του.

Το πρώτο Διεθνές Τουρνουά Nick Galis Cup θα πραγματοποιηθεί στις 20-21, Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της ΚΑΕ Άρης. Μιλώντας γι' αυτή τη διοργάνωση, ο Νίκος Γκάλης ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για οικονομική εξυγίανση και επιστροφή στην κορυφή.

Αναλυτικά τι είπε...

"Τον προσεχή Σεπτέμβριο ξεκινά το 1ο Διεθνές Τουρνουά που θα φέρει το όνομά μου. Η διοίκηση υλοποιεί μία υπόσχεση που μου είχε δώσει. Διαβάζοντας τα ονόματα των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά και γνωρίζοντας τους ανθρώπους που μετέχουν στην οργανωτική επιτροπή, πιστεύω ότι η διοργάνωση θα πετύχει και θα γίνει θεσμός.
Ο λαός του ΑΡΗ θα αγκαλιάσει και αυτήν την προσπάθεια και θα δώσει με την παρουσία του, γεμίζοντας και τις δύο ημέρες το γήπεδο, το μήνυμα ότι στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση της Κ.Α.Ε. και την αναγέννηση της ομάδας. Τους δίνω ραντεβού στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου στο “Nick Galis Hall”. Θα είμαστε όλοι εκεί".

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε ανακοινώσει προ διημέρου η ΚΑΕ Άρης στο πρώτο Διεθνές τουρνουά Nick Galis Cup το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουνε εκτός του Άρη, οι Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάνβιτ.

Τουρνουά όπως ανέφερε η ΚΑΕ Άρης που υπάρχει η φιλοδοξία να αποτελέσει θεσμό για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του Συλλόγου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ