ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Γκαρσία: "Ονειρευόμαστε την πρόκριση, αγαπώ τους Έλληνες φιλάθλους"

Ο Νέστορ Γκαρσία στις πλάτες των παικτών της Δομινικανής Δημοκρατίας
Ο Νέστορ Γκαρσία στις πλάτες των παικτών της Δομινικανής Δημοκρατίας FIBA

Ο Νέστορ Γκαρσία, προπονητής της Δομινικανής Δημοκρατίας έκανε δηλώσεις εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης της ομάδας του απέναντι στην Εθνική Ελλάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά (3/7, 21:00, ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24). Ο ίδιος αναφέρθηκε στις βλέψεις της Δομινικανής Δημοκρατίας για την πρόκριση στο Παρίσι αλλά και στην ιδιαίτερη εκτίμηση που έχει απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους.

Ο Νέστορ Γκαρσία, προπονητής της Δομινικανής Δημοκρατίας μίλησε λίγο πριν από το ματς που θα δώσει η ομάδα του κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά (3/7, 21:00, ΕΡΤ1, Novasports Start, Match Center από το SPORT24).

Ο ίδιος ανέφερε ότι όλα τα μέλη της αποστολής ονειρεύονται την πρόκριση για το Παρίσι και παράλληλα υπογράμμισε την αγάπη που αισθάνεται για τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Σχετικά με την συμμετοχή της Δομινικανής Δημοκρατίας, στο Προολυμπιακό Τουρνουά:

"Είναι παραπάνω από ένας στόχος. Ονειρευόμαστε όπως όλες οι άλλες ομάδες να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια ξέρουμε καλά πως είναι αρκετά δύσκολη η αποστολή μας, γιατί αυτό το τουρνουά έχει δυνατές ομάδες. Σκληρές ομάδες. Μεγάλα ονόματα, όπως η Εθνική Ελλάδας, όπως η Σλοβενία, η Κροατία με μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ, αλλά πιστεύουμε σε εμάς και στις δυνατότητές μας."

Για το αν η ομάδα του μπορεί να κάνει την υπέρβαση όπως στο Πάγκοσμιο Κύπελλο του 2023 που άφησε εκτός την Αργεντινή:

"Ο Θεός θα αποφασίσει για αυτό".

Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στην Εθνική Ελλάδας και την αγάπη που τρέφει απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους:

"Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα, είναι οι Έλληνες φίλαθλοι. Πραγματικά τους αγαπώ. Μοιάζουν πολύ με τους συμπατριώτες μου στην Αργεντινή. Ο τρόπος που υποστηρίζουν την ομάδα τους είναι φανταστικός. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι απίστευτοι."

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ