EUROLEAGUE

Γκεραρντίνι: ''Η Φενέρ θα πετύχει!''

Γκεραρντίνι: ''Η Φενέρ θα πετύχει!''

Ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι εξήγησε τον τρόπο που η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην Euroleague. Παράλληλα αναφέρθηκε στους επεισοδιακούς τελικούς στην Τουρκία.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν μια καλή αρχή για να τακτοποιήσει η Φενέρμπαχτσε τον (10ετή) καημό της ευρωπαϊκής διάκρισης. Ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι είναι αυτός που θα κάνει τη ζωή όλων, πιο εύκολη.

Ο ''δαιμόνιος'' Ιταλός εφηύρε αυτό που σήμερα ονομάζουμε ''scout'', έκανε την Μπενετόν Τρεβίζο κραταιά δύναμη, διοργάνωσε το πρώτο σεμινάριο προπονητών στην Ευρώπη με την υπογραφή του ΝΒΑ κι έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός διοικητικός σε οργανισμό του ''άλλου πλανήτη'', τους Ράπτορς.

Στα μέσα της χρονιάς ''επιστρατεύτηκε'' από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στην προσπάθεια των Τούρκων να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Euroleague. O νέος τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρ παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του οργανισμού όπου αποκάλυψε τους στόχους της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Τι είπε; ''Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θέλει και μπορεί να πετύχει. Έχουμε το καλύτερο προπονητικό τιμ στην Ευρώπη, ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη και παρέχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να δουλέψει κανείς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενώσουμε όλα τα κομμάτια. Όταν το πετύχουμε, η επιτυχία είναι δεδομένη!''.

Ο Γκεραρντίνι κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Γαλατάσαραϊ να μην κατέβει στο Game 7 της σειράς με τη Φενέρ, η οποία με τη σειρά της κατέκτησε τον τίτλο στα χαρτιά. ''Οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, σε μια ποιοτική λίγκα με πολλές, καλές ομάδες. Φυσικά αυτό που έγινε στον τελευταίο τελικό είναι μια στενάχωρη κατάσταση''.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ