ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκέρσον: "Μάχη ως το τέλος"

Γκέρσον: "Μάχη ως το τέλος"
Γκέρσον

Ο Πίνι Γκέρσον μίλησε στα "Κόκκινα Καλάθια" και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πάντα

Ο Ισραηλινός προπονητής που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις πιθανότητες παραμονής του στον πάγκο του Ολυμπιακού, μιλώντας για τη νίκη των ερυθρολεύκων στο ΣΕΦ, υπογράμμισε πως "ίσως δεν το περίμεναν πολλοί να κερδίσουμε. Να ήταν για κάποιους μια μικρή έκπληξη. Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και παίξαμε όπως πρέπει για να τους κερδίσουμε".

Ο Πίνχας μίλησε και για την επιστροφή ορισμένων παικτών που ήταν τραυματίες και πόσο αυτή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του: "Δεν μπορείς να κάνεις μαγικά σε δυο μέρες. Το σημαντικό είναι ότι βλέπω ότι οι παίκτες μου είναι... ανήσυχοι και το πιο σημαντικό είναι ότι ανεξάρτητα πόσο είναι το σκορ, είτε χάνουμε 10 ή 17 πόντους, τα παιδιά πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν το παιχνίδι και το κάνουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι το πιστεύουν".

Φυσικά δεν αμέλησε να αναφερθεί και στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Είχα πει στην αρχή και κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι χωρίς τον κόσμο δεν είναι εύκολο να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Ο κόσμος μας υποστήριξε με την καρδιά του και ήταν κάτι παραπάνω από έκτος παίκτης όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Όταν ο «Μάτσας» και ο «Σόφο» μπήκαν στο παιχνίδι πήραν μεγάλη ώθηση από τον κόσμο και ο κόσμος ήταν ο λόγος που κερδίσαμε".

Όσο για τη συνέχεια; Ο Γκέρσον... πετάει το άγχος στην πλευρά του Παναθηναϊκού: " Μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά όπως κι εμείς έχουν αδυναμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να δώσουμε τα πάντα όπως κάναμε και σήμερα και μην ξεχνάτε ότι το άγχος τώρα είναι από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ξέρουν ότι τους έχουμε κερδίσει εδώ κι εκεί και ξέρουν καλά ότι μπορούμε να ξανακάνουμε κι αυτό τους δημιουργεί επιπλέον άγχος. Αυτοί είναι ήδη πρωταθλητές και ξέρουν να παίρνουν τα πρωταθλήματα, εμείς παλεύουμε γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μας ως το τέλος".

Ρώσικες φήμες για Όστιν

Στο μεταξύ, ρωσικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μάριο Όστιν, παίκτη που έχει περάσει από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και απασχόλησε τους ερυθρόλευκους κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν εκείνοι κατέληξαν στον Σαμ Χόσκιν.









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ