EUROLEAGUE

Γκέρσον: "Πολύ σκληρό το Μαρούσι"

ξλαι ϊμ ΰαια  πβγ ΰεμιξτιχερ
ρτεψθ
Γκέρσον INTIME SPORTS

Τη νευρικότητα του Αμαρουσίου πρέπει να εκμεταλλευτεί η Μακάμπι την Πέμπτη (20.00) είπε ο Γκέρσον

" <εμ> Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για το Μαρούσι και αυτό μπορεί να το φορτώσει με πίεση και νευρικότητα. Ελπίζω να έχει κάποια επιρροή στο παιχνίδι του. Είναι πολύ εύκολο να παίζουν ως αουτσάιντερ, αλλά τώρα που πρέπει να νικήσουν ίσως το γεγονός αυτό λειτουργήσει προς όφελος μας", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο "Πίνχας".

" Θα είναι πάντως πολύ δύσκολο, γιατί το Μαρούσι είναι πολύ σκληρή ομάδα που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο του να σκοράρει εύκολα καλάθια. Θέλουν να κερδίσουν αφού είναι η τελευταία τους ευκαιρία για την πρόκριση, άρα είμαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσουν κάθε πιθανό τρικ ώστε να τα καταφέρουν κι εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Γκάι Πνίνι: " Θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο με μία νίκη, ακόμα κι αν δεν αλλάξει την τελική κατάταξη. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παρκέ και αφού πάρουμε τη νίκη θα δούμε τι έχει γίνει στη Μόσχα. Σχεδόν κάθε ομάδα που έπαιξε εναντίον του Αμαρουσίου πέρασε δύσκολες στιγμές και δεν είναι σύμπτωση".

"Ακόμα κι αν δεν είναι η ομάδα με το περισσότερο ταλέντο στην Ευρωλίγκα, σε κάνει να δουλέψεις σκληρά και να ιδρώσεις πριν πάρεις τη νίκη. Έτσι έγινε και στο Τελ Αβίβ και είμαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα δεν θα είναι διαφορετικά. Έχει πολύ σκληρή φιλοσοφία και σχεδόν ποτέ δεν παραδίνεται, άρα ακόμα κι αν πραγματοποιήσουμε καλό ξεκίνημα νωρίς στο ματς θα πρέπει να μείνουμε 100% συγκεντρωμένοι και να περιμένουμε την κόρνα της λήξης πριν πανηγυρίσουμε

".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ