EUROLEAGUE

Γκιστ: "Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου"

Γκιστ: "Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου"
Γκιστ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Γκιστ παρά την πικρία του για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα φρόντισε λίγα λεπτά μετά την ήττα του Παναθηναϊκού να κάνει την αυτοκριτική του για την αιτία αυτής αλλά και το πως θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα.

Το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν ήταν και το πιο ευχάριστο μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Παρόλα αυτά ο Τζέιμς Γκιστ παρά την πικρία του βρήκε τη δύναμη ώστε να κάνει την αυτοκριτική του για την αιτία αυτής και το πως θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα.

" Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου", ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού φόργουορντ και πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού στην ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στην κάμερα της ΕΡΤ2 και πρόσθεσε αναφερόμενος στην εικόνα της ομάδας του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

" Δεν μπήκαμε με το πάθος και την ενέργεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι", για να γυρίσει σελίδα λέγοντας. " Μας δίνεται η ευκαιρία να διαφοροποιήσουμε τη συμπεριφορά για τα επόμενα παιχνίδια στο ΤΟΡ 16 της Euroleague.

Ο Ερυθρός Ααστέρας ήταν η ομάδα που πήρε όλες τις μπάλες τις διεκδικήσιμες και ήθελε περισσότερο τη νίκη από μας. Όταν όμως φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν επιτρέπεται να μην δεν παρουσιάζεται η ομάδα με πάθος στο παρκέ.

Εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπο για να κερδίζουμε τα παιχνίδια, να παλεύουμε σε κάθε φάση, σε κάθε λεπτό και αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια του ΤΟΡ 16 γιατί έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμη μπροστά μας".

Γιάνκοβιτς: "Θα πρέπει να συνέλθουμε"

Από την πλευρά του Βλάντο Γιάνκοβιτς τόνισε: " Γνωρίσαμε μία ήττα εντός έδρας στον όμιλό μας στο ΤΟΡ 16 με τον Ερυθρό Αστέρα να ήταν πιο συγκεκριμένος από μας για να φθάσει στη νίκη. Εμείς θα έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί και στις μάχες που δώσαμε σώμα με σώμα. Ίσως το συνειδητοποιήσαμε αργά στο παιχνίδι που παίζαμε εντός έδρας και θα πρέπει να μπαίνουμε με πιο πολύ ενέργεια ώστε να δυσκολεύουμε τον αντίπαλό μας".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού ο διεθνής φόργουορντ σχολίασε. " Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και θα πρέπει το κάθε ένα να το βλέπουμε ξεχωριστά. Πλέον από εδώ και στο εξής θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σήμερα δεν αντιδράσαμε στο καλό παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα που δεν ήταν εύκολο να τον κυνηγάς σε μεγάλο διάστημα".

Για τις δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου του ΤΟΡ 16 ο Γιάνκοβιτς τόνισε: " Έχουμε δύο ήττες με τη μία αν μπορούμε να πούμε εντός προγράμματος (σ.σ. την εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη). Η σημερινή ήττα ωστόσο μας πληγώνει. Η συνέχεια όμως είναι πολύ μεγάλη και θα πρέπει να προχωρήσουμε με ενέργεια και συγκέντρωση.

Θα πρέπει να αντιδράσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να συνέλθουμε".

Παπαγιάννης: "Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ"

Ο διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαγιάννης, τόνισε για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. " Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, χάσαμε και βολές και δεν παίξαμε καλή άμυνα και φάγαμε πολλούς πόντους. Μάλιστα μπήκανε και κάποια σουτ που δεν τα περιμέναμε. Χάσαμε και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Η ομάδα μπορούμε να πούμε ότι είναι κουρασμένη και θα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ