EUROLEAGUE

Γκιστ: ''Θα είναι συναρπαστικό!''

Γκιστ: ''Θα είναι συναρπαστικό!''

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΣΕΦ (10/04, 21:45) για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα της Α1 και ο Τζέιμς Γκιστ ξεκαθάρισε πως οι αγώνες με τον Ολυμπιακό έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον!

Οι back2back πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται αύριο στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με φόντο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον Ε' όμιλο του TOP-16 αφού οι δυο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα playoffs.

Παρ' όλα αυτά, ο Τζέιμς Γκιστ εξήγησε πως κάθε αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι, κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία!

Ο Αμερικανός φόργουορντ των ''πράσινων'' ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague: ''Θα είναι συναρπαστικό! Επιστρέφουμε στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά τις αρχές της σεζόν. Σίγουρα όλοι περιμένουν με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι δεν κρίνονται πολλά όσον αφορά τη βαθμολογία στην Euroleague καθώς οι δυο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στα playoffs. Παρ' όλα αυτά, κάθε αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι! Δεν έχει σημασία τι λένε οι βαθμολογίες, δεν έχει καμία σημασία αν οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs. Είναι πάντα ένα ξεχωριστό παιχνίδι''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ