ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Γκόραν Ντράγκιτς: Οι Ντόντσιτς, Γιόκιτς, Νοβίτσκι και πολλοί ακόμα σταρ έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο φιλικό προς τιμήν του

Ο Γκόραν Ντράγκιτς
Ο Γκόραν Ντράγκιτς 2022 CHARLES REX ARBOGAST/AP IMAGES

Η αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς έχει πλέον ξεκινήσει και στην Λιουμπλιάνα αναμένεται παρέλαση αστέρων, αφού - μεταξύ άλλων - την παρουσία τους έχουν ήδη επιβεβαιώσει οι Νοβίτσκι, Γιόκιτς και Ντόντσιτς.

Ήταν 30 Δεκεμβρίου 2023 όταν ο Γκόραν Ντράγκιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ, όπως και ότι θα γινόταν ένα φιλικό προς τιμήν του στην Λιουμπλιάνα για να πει το "αντίο" όπως αυτός ήθελε. Η μέρα για το μεγάλο παιχνίδι πλησιάζει, αφού είναι προγραμματισμένο για τις 24 Αυγούστου. Και τα ονόματα των παικτών και των προπονητών που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους προκαλούν ενθουσιασμό.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στο επίσημο σάιτ της εκδήλωσης, που θα έχει τίτλο "Night of the Dragon", δηλαδή "Η βραδιά του Δράκου" (επειδή αυτό ήταν το παρατσούκλι του NBAερ γκαρντ, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι Ντιρκ Νοβίτσκι, Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, Στιβ Νας, Κρις Μπος, Ντέγιαν Μποντιρόγκα Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, Λουίς Σκόλα, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Λεάντρο Μπαρμπόσα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μπόστιαν Νάχμπαρ, Σάνι Μπετσίροβιτς και Ματίας Σμόντις.

Η 24η Αυγούστου αναμένεται να είναι ξεχωριστή για το σλοβενικό μπάσκετ και στο γήπεδο αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα, σε μία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία.

TAGS ΣΛΟΒΕΝΙΑ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ