Γκραντ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: “Συγκινήθηκα που άκουσα για πρώτη φορά το όνομά μου”

Ο Τζέριαν Γκραντ “υποκλίθηκε” στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR, που στη νίκη επί της Άλμπα (91-81) για τη EuroLeague φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.
Ο Τζέριαν Γκραντ ήταν ένας από τους διακριθέντες της πύρρειου νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Άλμπα (91-81) για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague, ενώ μέσα σε όλα όσα προσέφερε στο glass flor του OAKA “γέμισε” το καλάθι των Γερμανών και με 19 πόντους (3/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 10/10 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ).
Αυτό έκανε τον κόσμο των “πράσινων” τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά την ολοκλήρωση αυτού, να φωνάξει ρυθμικά για πρώτη φορά το όνομα του Αμερικανού, κάτι στο οποίο στάθηκε στο flash interview ο 32χρονος.
“Ήταν φανταστικό και συγκινήθηκα που άκουσα το όνομά μου. Αυτό για μένα λέει τα πάντα. Ήταν η πρώτη φορά που το άκουσα και πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γκαρντ του “τριφυλλιού”.