ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκραντ: "Την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ περιμένω την καλύτερη ατμόσφαιρα που θα έχω ζήσει"

Γκραντ: "Την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ περιμένω την καλύτερη ατμόσφαιρα που θα έχω ζήσει"
PRINTSCREEN

Ο Τζέριαν Γκραντ προσδοκά να δει την καλύτερη ατμόσφαιρα που θα έχει βιώσει ποτέ στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (14/6, 21:15) στο Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απέδρασε με ένα τεράστιο διπλό από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έστειλε τη σειρά με τον Ολυμπιακό σε Game 5 στο ΟΑΚΑ, εκεί που θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στη φετινή Stoiximan Basket League.

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε μετά από το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε στο στοιχείο που αποδείχθηκε "κλειδί" για τη νίκη, στην ένταση στη φυσούνα και στην ατμόσφαιρα που περιμένει στο ΟΑΚΑ, με τις δηλώσεις του να προβάλλονται σε ζωντανή μετάδοση στη Game Night.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:

Για το πιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα: "Το σημαντικότερο ήταν ότι βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία, γιατί ήταν πολλοί οι πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο μέρος".

Για την ένταση στο φινάλε: "Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν αυτά".

Για την υψηλή θερμοκρασία στο ΣΕΦ: "Είχαμε προετοιμαστεί. Είχαμε βρεγμένες πετσέτες για να αποβάλλουμε την υψηλή θερμοκρασία".

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ στο Game 5: "Περιμένω την καλύτερη ατμόσφαιρα της χρονιάς. Την καλύτερη που θα έχω ζήσει. Έχουμε ένα παιχνίδι και μπορούμε να στεφθούμε πρωταθλητές".

Για το αν άξιζε ο Γουόκαπ το βραβείο του καλύτερου αμυντικού: "Προσωπικά, ναι το πιστεύω. Όπως έχω πει, συγχαρητήρια σε εκείνον. Το κέρδισε, του το έδωσαν".

Για το μπλοκ στον Παπανικολάου: "Δεν έχω δει ακόμα ένα replay. Θα πάω σίγουρα να το δω. Σίγουρα!"

Για τις προσδοκίες του στο επόμενο παιχνίδι: "Έχουμε ένα ματς ακόμα, μόνο ένα ακόμα. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να γίνουμε πρωταθλητές και ελπίζουμε να το πετύχουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ