ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Γκράντι: "Στόχος να παίζουμε καλύτερα"

Γκράντι: "Στόχος να παίζουμε καλύτερα"
Γκράντι

Ο Άντονι Γκράντι που θα παραμείνει μόνιμος κάτοικος Κυψέλης τόνισε ότι στόχος είναι να βελτιώνεται

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής.
" Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτή τη διάκριση αλλά πάνω απ όλα, σημαντικότερο είναι ότι νίκησε η ομάδα, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ", ανέφερε ο Γκράντι και συνέχισε: " Μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, είτε παίρνω εγώ αυτόν τον τίτλο, είτε τον παίρνει κάποιος άλλος. Ο στόχος ο δικός μας είναι να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται και να βγάζουμε στους αγώνες τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις".

Όσο για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανελλήνιο τόνισε: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για 2 ακόμη χρόνια με τον Πανελλήνιο. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και είμαστε σαν οικογένεια.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ελπίζω να βοηθήσω τον Πανελλήνιο να εκπληρώσει τους στόχους του. Η επιτυχία και των δύο πλευρών δεν είναι η υπογραφή αυτού του συμβολαίου αλλά είναι η ταυτόχρονη υλοποίηση των στόχων της ομάδας και των προσωπικών μου βλέψεων.

Ευχαριστώ επίσης τον κ. Κυριακού για την τεράστια εμπιστοσύνη που μου έδειξε, γεγονός που επέσπευσε κατά πολύ τις διαδικασίες. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου είμαστε ευχαριστημένοι στην Ελλάδα



".

O Hλίας Ζούρος στρέφεται πλέον στον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο για τον οποίο με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Supersport fm 94,6" σχολίασε: " Όσο καίγεται για τους βαθμούς το Ρέθυμνο, άλλο τόσο καιγόμαστε και εμείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που παλεύει κάθε ματς και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο μπάσκετ. Θέλουμε τη νίκη όσο και αυτοί".




TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ