ΠΑΟΚ

Γκρέγκορι: "Στον ίδιο ρυθμό"

Γκρέγκορι: "Στον ίδιο ρυθμό"
New Image

Στον ίδιο ρυθμό πρέπει να συνεχίσει να παίζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Κένι Γκρέγκορι

Στα ευχάριστα για τον Σούλη Μαρκόπουλο είναι ότι ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μπορεί να υπολογίζει στους Παναγιώτη Καυκή, Κένι Γκρέγκορι και Τοντόρ Γκετσέφσκι που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν.
" Είναι ένα από τα παιχνίδια που θα καθορίσουν τη θέση που θα πάρουμε στην κανονική περίοδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες, έχει δυνατή έδρα στην οποία θα παίξει μετά από καιρό και το γεγονός αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι για μας.

Είναι ομάδα που στηρίζεται πολύ στα σουτ τριών πόντων κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μας προβληματίζει και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Θέλουμε και πρέπει να δείξουμε την ίδια ενέργεια που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και να έχουμε συγκέντρωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι

", τόνισε ο Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Κένι Γκρέγκορι, πρόσθεσε: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για να το κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Έχουμε βρει ένα πολύ καλό ρυθμό, παίζουμε καλά, έχουμε συνεχόμενες νίκες, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.



H ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, έχει δύσκολη έδρα και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε και καλή άμυνα και να προσέξουμε ιδιαίτερα τα σουτ τους από μακριά, γιατί είναι εύστοχοι στα τρίποντα".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ