ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκριγκόνις: "Είτε παίζεις με την Άλμπα, είτε με την Ρεάλ, πρέπει να προετοιμαστείς με τον ίδιο τρόπο"

Ο Μάριους Γκριγκόνις
Ο Μάριους Γκριγκόνις EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριους Γκριγκόνις δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν σκοπεύει να υποτιμήσει την Άλμπα Βερολίνου στην αυριανή (3/10) πρεμιέρα της EuroLeague, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκινάει αύριο (3/10) τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague στο Βερολίνο, αντιμετωπίζοντας την Άλμπα (19:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με το Μάριους Γκριγκόνις να μιλάει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και το επίπεδο ετοιμότητας των "πρασίνων".

Αναλυτικά ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR κάνει πρεμιέρα στο Βερολίνο, λίγους μήνες αφότου κατέκτησε την EuroLeague στο ίδιο μέρος: "Είναι πάντα ωραίο για εμένα να παίζω στο Βερολίνο, αφενός γιατί είναι μια πόλη που έχω γνώριμα πρόσωπα και αφετέρου προφανώς επειδή επιστρέφουμε εκεί που την προηγούμενη σεζόν κλείσαμε με ένα happy end τη σεζόν".

Για την δυναμικότητα της Άλμπα Βερολίνου: Δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα στην EuroLeague. Είτε παίζεις με την Άλμπα, είτε παίζεις με τη Ρεάλ, πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα και να παίξεις με τον ίδιο τρόπο".

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας: "Σε όλη την προετοιμασία ήμασταν 8 με 9 παίκτες και ήταν κάπως περίεργο. Κάναμε βέβαια ένα σοβαρό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν κερδίσαμε όμως, κι αυτό σίγουρα δεν είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ξέρουμε ότι ταξιδεύουμε στο Βερολίνο χωρίς να είμαστε έτοιμοι στο 100%, αλλά θα γίνουμε".

Για το αν η ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Stoiximan Super Cup έχει επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας: "Δεν θα επηρεαστούμε από την ήττα από τον Ολυμπιακό. Είμαστε ομάδα πρωταθλητών και αυτό σημαίνει πως έχουμε τον απαραίτητο χαρακτήρα και δεν θα αφήσουμε μία ήττα να μας επηρεάσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ