ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκριμάου για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα: "Πάντα ένιωθα τη στήριξη, αλλά δεν είμαι ηλίθιος"

UROLEAGUE 2023-2024 /  -  (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Ρότζερ Γκριμάου στο Game 2 της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της EuroLeague. EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρότζερ Γκριμάου εμφανίστηκε φανερά απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό στα ημιτελικά της Liga Endesa, τονίζοντας ότι η σεζόν της Μπαρτσελόνα δεν ήταν καλή, και ότι δεν είναι ηλίθιος, παρότι πάντα ένιωθε την στήριξη προς το πρόσωπό του.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την σεζόν της χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο, καθώς δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κανέναν από τους τέσσερις που διεκδίκησε (Liga Endesa, EuroLeague, Κύπελλο Ισπανίας, Σούπερ Καπ). Οι Καταλανοί γνώρισαν την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στα ημιτελικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρότζερ Γκριμάου τοποθετήθηκε αναφορικά με τη σεζόν των μπλαουγκράνα στη συνέντευξη Τύπου μετά από το Game 3.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι πάντα ένιωθε τη στήριξη στο πρόσωπό του και ανέφερε ότι δεν είναι ηλίθιος, στην προσπάθειά του να εξηγήσει ότι η πορεία της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια της περιόδου δεν ήταν καλή.

"Η ισορροπία είναι κακή... Δεν κερδίσαμε τίποτα και εδώ πρέπει να κερδίζουμε, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, αλλά αυτό δεν μετράει. Αυτό πρέπει να το κάνεις στο σημείο που κρίνεται η σεζόν. Με εξαίρεση τον τελικό του Copa del Rey δεν καταφέραμε να ποτέ να είμαστε εκεί που θέλουμε" τόνισε ο Γκριμάου και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα:

"Πάντα ένιωθα τη στήριξη. Πάντα ένιωθα ότι με υποστηρίζουν, αλλά δεν είμαι ηλίθιος. Η σεζόν δεν ήταν καλή, θα δούμε", κατέληξε ο Καταλανός κόουτς.

Μετά το παιχνίδι κλήθηκε να μιλήσει και ο General Manager της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και αμφέβαλε για το αν ο Ρότζερ Γκριμάου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο του συλλόγου: "Πρέπει να σκεφτούμε και να μιλήσουμε με εκείνον. Πρέπει να σκεφτούμε αν εκείνος είναι ο "ένας"... Δεν μπορώ να σας απαντήσω (σ.σ. για το μέλλον του), αλλά πρέπει να κάνουμε αλλαγές".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ