ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γκριν: "Νομίζω ότι η Γερμανία θα κερδίσει με διψήφια διαφορά την Ελλάδα"

Golden State Warriors forward Draymond Green against the Utah Jazz during an NBA basketball game in San Francisco, Wednesday, Dec. 28, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors forward Draymond Green against the Utah Jazz during an NBA basketball game in San Francisco, Wednesday, Dec. 28, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO / JEFF CHIU

Ο Ντρέιμοντ Γκριν μιλώντας στο podcast του εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Γερμανία θα επικρατήσει της Ελλάδας με διψήφια διαφορά στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γερμανία στα προημιτελικά του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων (6/8, 12:00) και ο Ντρέιμοντ Γκριν εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του Χέρμπερτ θα επικρατήσει με διψήφια διαφορά του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Γκριν μίλησε στο podcast του για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τους Γερμανούς, τους οποίους χαρακτήρισε φαβορί για το ασημένιο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Δε νομίζω ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τη Γερμανία. Ο Γιάννης είναι σπουδαίος, αλλά νομίζω ότι η Γερμανία θα κερδίσει με διψήφια διαφορά. Η Γερμανία παίζει απίστευτα καλά και δεν βλέπω να αλλάζει μέχρι να παίξουν με την Team USA".

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ