ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκριρ: "Διαφορετικό παιχνίδι"

Γκριρ: "Διαφορετικό παιχνίδι"
Γκριρ

"Αν παίξουμε την ίδια άμυνα με το Β' ημίχρονο του αγώνα της Τετάρτης, θα κερδίσουμε", είπε ο Γκριρ, ενόψει Άρη

Στην αναμέτρηση αναφέρθηκε ο πλέι μέικερ των "ερυθρολεύκων", Λιν Γκριρ: " Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα θα είναι και πάλι σκληρό και οι δυο ομάδες θα είναι καλύτερα προετοιμασμένες, αλλά δεν υπάρχει το άγχος της πρόκρισης".

" Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά αν παίξουμε την ίδια άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Τετάρτης, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Θέλουμε και πάλι τη βοήθεια του κόσμου που στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ σημαντική".

Επιστρέφει τη Δευτέρα ο Ματσιγιάουσκας
Τη Δευτέρα θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, που θα ντεμπουτάρει στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την πρώτη αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, που από τη Δευτέρα κάνει ατομικό πρόγραμμα, συμμετέχει σ' ένα μέρος της προπόνησης μαζί με την ομάδα, ενώ το ίδιο θα συμβεί από την Παρασκευή και με τον Ρόντερικ Μπλάκνεϊ.

Και στο Eurosport 2
Εκτός από τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 21:30 της Κυριακής, το παιχνίδι θα μεταδοθεί και μαγνητοσκοπημένα από το Εurosport2 τα μεσάνυχτα, για τους φίλους του Ολυμπιακού, που μένουν εκτός Ελλάδας.

Golden 9 για τον Ολυμπιακό
Έναν νέο τρόπο για να γεμίσει ο κόσμος το ΣΕΦ, βρήκε η διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των "ερυθρολέυκων" θα έχουν την ευκαιρία με μόλις 60 ευρώ να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τα επόμενα 9 κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, σε Ευρωλίγκα και Πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ανέφερε: " Η κλήρωση του Τοπ-16 έγινε και ο δρόμος για το φάιναλ φορ της Μαδρίτης δεν θα είναι εύκολος. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τη δική σου βοήθεια. Τη βοήθεια του καλύτερου έκτου παίκτη στον κόσμο. Τώρα μπορείτε να πάρετε ένα πακέτο εισιτηρίων και να παρακολουθήσετε από κοντά τις προσπάθειες του Παναγιώτη Γιαννάκη και των παικτών του στο Τop-16 και στα εναπομείναντα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια)".

"Προμηθευτείτε τώρα το δικό σας GOLDEN9 και βρεθείτε στο πλευρό της αγαπημένης σας ομάδας. 9 κρίσιμοι αγώνες. 9 μεγάλες βραδιές.9 σημαντικές νίκες. GOLDEN 9 με μόλις 60 ευρώ! Δείτε τους επόμενους 9 αγώνες της ομάδας μας για Ευρώπη και Ελλάδα με μόλις 60 ευρώ"!!!

Οι 9 αντίπαλοι
MACCABI - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΕΚ - ΑΕΛ 1964 - ΑΓΟΡ

Τα πακέτα
2 πακέτα 9 εισιτηρίων, σε μοναδικές τιμές. Μοναδική προσφορά! - 9 εισιτήρια αξίας 180 ευρώ στην τιμή των 130 ευρώ και 9 εισιτήρια συνολικής αξίας 90 ευρώ στη τιμή των 60 ευρώ!!! Οι θέσεις είναι περιορισμένες







".














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ