ΑΡΗΣ

Γλυκοκοιτάζει Κόμματο

Γλυκοκοιτάζει Κόμματο
Κόμματος

Την επιστροφή του Νέστορα Κόμματου, εξετάζουν στον Άρη και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις

Η απόφαση του Δημήτρη Παπανικολάου να αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ έχει περάσει ήδη στο περιθώριο από όλους στις τάξεις της ομάδας του Άρη όπου αμέσως ξεκίνησαν την εξέταση άλλων λύσεων από τον Γκόρντον Χέρμπερτ με πρώτη του επιλογή τον Νέστορα Κόμματο.
Ο 48χρονος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που είχε υπογράψει το συμβόλαιό του ότι το βάρος στο χτίσιμο του ρόστερ της νέας περιόδου θα πέσει σε πρώτη φάση στην ελληνική αγορά. Για αυτό το λόγο και πρώτη του επιλογή πλέον είναι μετά την μην απόκτηση του Δημήτρη Παπανικολάου, που μόνο μυστικό δεν αποτελεί ότι αποτελούσε την πρώτη του επιλογή, αυτή του Νέστορα Κόμματου που βρίσκεται στο Νο 1 της λίστας του.

Ο Κόμματος είχε φορέσει την φανέλα του Άρη την αγωνιστική περίοδο 2003-2004 όταν είχε συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Final Four της Λαμίας, ενώ παράλληλα εκείνη την αγωνιστική περίοδο είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος κάτι που είχε να συμβεί για παίκτη του Άρη από την εποχή του Νίκου Γκάλη.

Στις τρεις αγωνιστικές περιόδους που ακολούθησαν και από την στιγμή που οι δρόμοι τους χώρισαν ο Κόμματος την περίοδο 2004-2005 πήγε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα, την επόμενη σε Φορτιτούντο και Κάχα Σαν Φερνάντο ενώ πέρσι επέστρεψε στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ.Όσο για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Φαντάζει ως την καλύτερη δυνατή για Άρη και Κόμματο ώστε να συνεργαστούν ξανά με τον έμπειρο φόργουορντ να μπορεί να προσφέρει τις λύσεις που θέλουν οι "κίτρινοι" στην περιφέρεια αλλά και μέσα στο καλάθι.

Σχετικά με τον ίδιο ο Κόμματος βρίσκεται ίσως στο πιο ώριμο χρονικό σημείο της μπασκετικής του καριέρας με τον ίδιο διψασμένο για νέες διακρίσεις. Όσο για το αν τελικά το φλερτ που έχει ξεκινήσει από χθες και ακόμη πιο ζεστά από σήμερα το πρωί μετατραπεί σε γάμο θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Υπογράφει ο Μάσεϊ
Κατά τα άλλα στο τρέχον 48ωρο αναμένεται να κλείσει το θέμα του Τζερεμάια Μάσεϊ με την παρουσία του εκπροσώπου του Αμερικανού φόργουροντ, Λου Διαμαντόπουλου, στην Θεσσαλονίκη και στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο ώστε να έχει τις τελικές συζητήσεις αναφορικά με το νέο του συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας. Υπενθυμίζεται πως ο Μάσεϊ είναι να αναχωρήσει την Κυριακή από το Ντιτρόιτ για την Σλοβακία ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού γίνει υπήκοος της χώρας να βγει το διαβατήριό του που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός. Αυτός σημαίνει ότι αρχικά θα καταλαμβάνει στο ρόστερ θέση ξένου και στη συνέχεια αυτόματα κοινοτικού.

Στον Άρη τέλος και όσον αφορά τους Έλληνες που απασχολούν για μέσα στην ρακέτα πρώτη επιλογή είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και εν συνεχεία ένας εκ των Αγαδάκου ή Τσιάκου ενώ ο Γκόρντον Χέρμπερτ εξετάζει φόργουορντ λαβράκι με υπηκοότητα από τον Καναδά που έχει στην κατοχή του ευρωπαϊκό διαβατήριο το οποίο του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ