ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Γουόκαπ: "Το δεύτερο μέρος μας έδωσε τη συνταγή για το πώς πρέπει να παίζουμε"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 1η ΗΜΕΡΑ / ΜΠΑΣΚΕΤ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 1η ΗΜΕΡΑ / ΜΠΑΣΚΕΤ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα της Ελλάδας με τον Καναδά για το τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, σχολιάζοντας την εικόνα της Εθνικής.

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε από τον Καναδά στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε μετά το φινάλε του παιχνιδιού για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν η προσπάθεια είναι αρκετή σε αυτό το σημείο: "Όχι. Είναι αρκετή σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Είναι προφανές πότε ήταν και είναι προφανές πότε δεν ήταν. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπάρχει χρόνος για κούραση. Όλοι ήταν φρέσκοι".

Για το πόσο εύκολο είναι να ανασυνταχθούν και να είναι έτοιμοι για το ματς με την Ισπανία: "Τώρα είναι εύκολο. Στο δεύτερο μέρος είναι πιο εύκολο να πάρεις μάθημα για το παιχνίδι. Το δεύτερο μέρος μας έδωσε τη συνταγή για το πώς πρέπει να παίζουμε"

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στη Λιλ και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ