WNBA

Γράφτηκε ιστορία στο WNBA για χάρη της Κλαρκ: Ρεκόρ προσέλευσης θεατών στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου

Το κοινό στην Capital One Arena από τον αγώνα Ουάσινγκτον Μίστικς - Ιντιάνα Φίβερ
Το κοινό στην Capital One Arena από τον αγώνα Ουάσινγκτον Μίστικς - Ιντιάνα Φίβερ PRINTSCREEN

Στον τελευταίο αγώνα της Κέιτλιν Κλαρκ για την κανονική περίοδο του WNBA κόπηκαν 20.711 εισιτήρια, σε μία επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Η τρέλα που επικρατεί στο άκουσμα του ονόματος της Κέιτλιν Κλαρκ είναι ένα φαινόμενο που έχει γίνει σαφές όλη την χρονιά, ωστόσο επιβεβαιώθηκε με τον πιο αποθεωτικό τροπό στον τελευταίο αγώνα πριν την έναρξη των WNBA Playoffs, καθώς στο παιχνίδι των Μίστικς με την Κλαρκ και τις Φίβερ σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης θεατών με 20.711, καταδεικνύοντας την συνεχή ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ομάδα της Ουάσινγκτον χρησιμοποιεί ως έδρα το Entertainment & Sports Arena, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4.111 θεατές σε αγώνα μπάσκετ. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων όμως, ενόψει της τελευταίας αναμέτρησης της κανονικής περιόδου απέναντι στην Κλαρκ και τις Φίβερ, οι Μίστικς μετέφεραν τον αγώνα στο Capital One Arena που είναι το γήπεδο των Γουίζαρντς στο NBA και, κάπως έτσι, πούλησαν 20.711 εισιτήρια, γράφοντας ιστορία.

Όσο για το παιχνίδι, οι γηπεδούχες με την υποστήριξη του κοινού τους κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 92-91 κόντρα στην ομάδα της Κλαρκ, η οποία σημείωσε 8 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ωστόσο έμειναν τελικά εκτός playoffs. Εκεί θα βρεθούν παρά την ήττα τους οι Ιντιάνα Φίβερ, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τις Κονέκτικατ Σαν με μειονέκτημα έδρας.

TAGS WNBA ΚΕΙΤΛΙΝ ΚΛΑΡΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ