EUROLEAGUE

H σύσκεψη του FINAL-4

H σύσκεψη του FINAL-4
βερολίνο λογότυπο

Με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων διεξήχθη η σύσκεψη για το FINAL-4 του Βερολίνου

Από τον Παναθηναϊκό το "παρών" έδωσαν οι Τάσος Στεφάνου και Μάνος Παπαδόπουλος ενώ από τον Ολυμπιακό οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Νίκος Μπουντούρης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν άνθρωποι του γηπέδου αλλά και οι Τζουντίθ Μαρί, Ροζέ Γκουεραντό, Ντιέγκο Γκιλιέρ, Άλεξ Φερέρ και Άμπι Μαρτίν από την Ευρωλίγκα.
Ο Ολυμπιακός θα φοράει κόκκινα και ο Παναθηναϊκός άσπρα στον μεταξύ τους αγώνα ενώ στον μικρό και τον μεγάλο τελικό ο Ολυμπιακός θα φοράει τα κόκκινα και ο Παναθηναϊκός τα πράσινα. Από κει και πέρα οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στην Ο2 Αrena την Πέμπτη (30/4) από τις 7.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.

Την Πέμπτη (1 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του FINAL-4 με τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ (Μεσίνα, Σισκάουσκας), της Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ, Ναβάρο), του Παναθηναϊκού (Ομπράντοβιτς, Γιασικεβίτσιους) και του Ολυμπιακού (Γιαννάκης, Παπαλουκάς).

Ακόμα έγινε η κλήρωση των αποδυτηρίων τα οποία είδαν και οι εκπρόσωποι των ομάδων. Στη συνέχεια παρέλαβαν και τα εισιτήρια που τους αναλογούν ενώ είδαν και τα σημεία που θα κάτσουν οι φίλοι τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε μία διαφωνία ανάμεσα στις αστυνομικές αρχές και τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ όταν εκείνοι ζήτησαν να υπάρχει συνοδεία αστυνομικής δύναμης στις ομάδες κάτι το οποίο θα συζητηθεί και πάλι τις επόμενες ημέρες.






TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ