ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έως το 2026

Η ΑΕΚ Betsson ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έως το 2026
AEK BC

Παίκτης της ΑΕΚ Betsson θα παραμείνει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λιθουανό φόργουορντ έως το 2026.

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε την παραμονή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έως το 2026.

Ο Λιθουανός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ένωση και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, για ακόμη δύο χρόνια.

Την περσινή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα ο Κουζμίνσκας μέτρησε 17.3 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 24.1 λεπτά κατά μέσο όρο σε 9 αναμετρήσεις στο Basketball Champions League, ενώ στη Stoiximan Basket League σκόραρε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους, με 5.5 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 24.9 λεπτά συμμετοχής σε 21 ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο «ΜVP» της χρονιάς, που πέρασε… Ένας από τους κορυφαίους ξένους αθλητές της ένδοξης Ιστορίας μας… Δεν πάει πουθενά… Εδώ θα μείνει!

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Mindaugas Kuzminskas, 34 χρ., 2μ.05), ανανέωσε σήμερα (15/07) το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα» για ακόμη δύο (2) χρόνια, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2026.

«Kuzmi», laukiame tavęs namuose!

(Κούζμι, σε περιμένουμε Σπίτι!)"

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ