ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson δεν ξεχνά τον Γέλοβατς: "Ο Στέβαν παίζει πάντα μαζί μας, μας θωρεί από ψηλά"

Η ΑΕΚ Betsson δεν ξεχνά τον Γέλοβατς: "Ο Στέβαν παίζει πάντα μαζί μας, μας θωρεί από ψηλά"
EUROKINISSI

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (5/12) από τη μέρα που ο Γέλοβατς έφυγε από τη ζωή και η ΑΕΚ Betsson δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα, τονίζοντας στην ανάρτησή της πως "ο Στέβαν παίζει και σήμερα μαζί μας".

Ο Στέβαν Γέλοβατς έφυγε σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια από τη ζωή και η ΑΕΚ Betsson δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο μπασκετμπολίστα, του οποίου τη φανέλα έχει αποσύρει στον ουρανό του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Με ανάρτησή της στα social media, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ τόνισε μεταξύ άλλων πως "ο Στέβαν παίζει πάντα μαζί μας. Ο Στέβαν παίζει και σήμερα μαζί μας. Μας θωρεί από ψηλά. Πιο ψηλά από την οροφή του Olympic Hall, όπου η φανέλα με το 13 στέκεται αγέρωχη για να μας θυμίζει την τραγική απώλεια αλλά και τις στιγμές της βραχυβίου κοινής διαδρομής μας".

Η Ένωση υποδέχεται σήμερα την Σάσαρι με στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου της στο BCL (19:30, COSMOTESPORT 4, Match Center από το SPORT24).

Αναλυτικά η δημοσίευση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ

"Δύο χρόνια από την αποφράδα, που έσβησε το χαμόγελο του Stevan.

Σαν σήμερα, που μετά από 22 ημέρες αδιάκοπης και άνισης μάχης - συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου - με τον τρισκατάρατο, το γελαστό παιδί της «Βασίλισσας», έγινε άγγελος και πέταξε στους ουρανούς.

5 Δεκεμβρίου 2021 ήταν...

Που το μαντάτο από τη Σερβία μάς τσάκισε τα σωθικά. Μας πλάκωσε την ψυχή μας.

Δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ με το ακατανόητο. Και ποιος έμφρων άνθρωπος μπορεί να συμβιβαστεί δηλαδή;

Άλλωστε, ο Stevan παίζει πάντα μαζί μας. Ο Stevan παίζει και ΣΗΜΕΡΑ μαζί μας. Μας θωρεί από ψηλά. Πιο ψηλά από την οροφή του Olympic Hall, όπου η φανέλα με το 13 στέκεται αγέρωχη για να μας θυμίζει την τραγική απώλεια αλλά και τις στιγμές της βραχυβίου κοινής διαδρομής μας.

Δεν σε ξεχνάμε, πολυαγαπημένε Stevan.

Αθάνατος..."

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ