ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson δήλωσε τον Μπράντον Νάιτ στην Stoiximan Basket League

Ο Μπράντον Νάιτ
Ο Μπράντον Νάιτ Ⓒ 2021 AMANDA LOMAN/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μπράντον Νάιτ έχει πλέον και επίσημα δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan Basket League, αφού η ΑΕΚ Betsson δήλωσε τον Αμερικανό γκαρντ στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ Betsson δήλωσε τον Μπράντον Νάιτ στον ΕΣΑΚΕ, κάτι που σημαίνει ότι ο Αμερικανός γκαρντ έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan Basket League, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (13/1) με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο άλλοτε NBAερ ήρθε στην χώρα μας πριν από μερικές ημέρες, με την "Ένωση" να τον δηλώνει στο πρωτάθλημα πριν από τον Ρίκι Λίντο, ο οποίος επίσης έχει ανακοινωθεί αλλά προς το παρόν δεν έχει δηλωθεί στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νάιτ αντικατέστησε τον Μπεν ΜάκΛεμορ, με την "Ένωση" να έχει ήδη χρεωθεί δύο αλλαγές στον δεύτερο γύρο, αφού στις αρχές της χρονιάς ο Τζόρνταν Μόργκαν πήρε την θέση του Φιόντου Καμπενγκέλε.

Πλέον, η 7αδα των ξένων στην Stoiximan Basket League (έξι έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι) είναι οι εξής: Λάνγκστον Χολ, Μπράντον Νάιτ, Τσάσον Ραντλ, Τζόρνταν ΜακΡέι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (τραυματίας), Τζάστιν Τίλμαν, Τζόρνταν Μόργκαν.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ